26 september 2011

Geert Wilders hemsida hackad

Den turkiske premiärministern Recep Erdogan Erdogans hot mot Israel har föranlett den holländske politikern Geert Wilders att kräva att Turkiet ska uteslutas ur Nato. Annars riskerar Nato att dras med på Turkiets sida om landet skulle anfalla Israel.

Föga förvånande har ett fotografi av Erdogan placerats på Wilders webbsida av en hackare som kallar sig "Septembox" och beskriver sig själv som en "turkisk muslimsk hacker".

Hackarens budskap: "Ni kan ha apor. Vi kommer från marken!"

I förra veckan hade den holländske premiärministern Mark Rutte invänt mot att Wilders skulle sagt att "den islamiska apan kommer ut ur ärmen och hans namn är Erdogan" och sade till honom att "agera normalt". I själva verket var det inte Wilders som kallat Erdogan en "islamisk apa" utan Raymond de Roon, en annan parlamentsledamot för Frihetspartiet.

"Apan har kommit ut ur ärmen" är ett holländskt talesätt, ungefär som det engelska "katten är ute ur säcken", vilket innebär att avslöja sina verkliga avsikter. I Erdogans fall heligt krig för islams sak.

Dutch News

1 Kommentarer:

Knute sa...

Erdogans okontrollerade utbrott
Turkiets Erdogan har i samband med FN:s Generalförsamling i dagarna farit fram så att en utställningsvakt brutit revbenen.

Nyligen har han hotat Israel med marina aktioner, då Erdogan inte fått den ursäkt han krävt av Israel på grund av vad som hände i samband med Ship to Gaza.

I dagarna går han samman med Iran mot kurderna. Nu härjar han på nätet mot Israel. 2009 hade han ett raserianfall mot Peres i Davos.

http://missionxp.webblogg.se/2011/september/turkiets-president-erdogan-och-hans-okontroll.html

Turkiets premiärminister Erdogan försökte strypa en 13-årig pojke som skrikit "Allah kommer att straffa dig vid valet!" Misshandeln inträffade under valkampanjen när Erdogans bilkortege passerade en fattig by. Pojken överlevde men hamnade i fängelse.

http://everykindapeople.blogspot.com/2009/10/turkiets-premiarminister-tog-struptag.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.