07 september 2011

Helles heliga problem

Danmarks sossar vill ge fler utlänningar permanent uppehållstillstånd, men nu har deras ledare Helle Thorning-Schmidt fått problem:

"Här har de röda importerat en kvarts miljon muslimer som röstboskap – och så röstar de inte!"

Muslimska vakter står vid vallokalerna och hotar demokratiska muslimer. Det har uppenbarligen en mycket stor skrämseleffekt, upp till 30.000 muslimer kommer inte att utnyttja sin demokratiska rätt att rösta.Christiansborgs slott hyser det danska parlamentet Folketinget, samt om den kusliga bilden inte är photoshoppad, en friluftsmoské.

Demokrati och islam verkar vara oförenliga storheter. Saudiarabien har ingen författning, bara Koranen, och inga civila lagar, bara Sharia. Och en massa bensinpengar har de fått av oss, som de använder till att bygga erövrarmoskéer. Bara den i Göteborg går på 70 miljoner kronor. Den svenska regeringens motdrag är att avsätta 4 miljoner kronor för att beskydda synagogor från attacker.

5 Kommentarer:

gäster sa...

Alle skal bidrage til velfærden – bare ikke Helle Thorning-Schmidt

B.T. kan afsløre, at Skat for tre år siden opgav at få Helle Thorning-Schmidt til at tilbagebetale et sekscifret beløb, som hun siden 1999 har betalt for lidt i skat.

http://hodja.wordpress.com/2011/09/08/alle-skal-bidrage-til-velfaerden-bare-ikke-helle-thorning-schmidt/

Knute sa...

Dödshot mot konvertiter i Sveriges Radio

- Det är varje muslims skyldighet att döda dem som lämnar islam. Så lät det nyligen i Sveriges Radio, då en imam från Rinkeby fick lägga ut texten om hur man skulle agera mot somalier som konverterar till kristendomen.

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=275603

- Vi har sett det på internet, avrättningar där man skär halsen av kristna somalier. De som utför mordet har själv huvudkåpor på sig. Har man sett det så förstår man att det här inte bara är tomma ord när det kommer från en somalier.

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=275604

Anonym sa...

Det kanske är värt att påpeka att bara för att man som muslim flyttat hit så känner man sig kanske inte såpass hemma här att man delar de etablerade partiernas och organisationernas värdegrund och stöder deras hjärtefrågor. Således är är det långtifrån säkert att de etablerade partierna och organisationerna är just de som engagerar och får muslimernas stöd.
I t.ex. Nederländerna har det således bildats partier såsom Islam Democraten (http://nl.wikipedia.org/wiki/Islam_Democraten) och Nederlanse Moslim Partij (http://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlandse_Moslim_Partij) och i Storbritannien har organisationer som Al Ghurabaa (http://en.wikipedia.org/wiki/Al_Ghurabaa) och Islam4UK (http://en.wikipedia.org/wiki/Islam4UK) utmärkt sig. Det är troligen bara en tidsfråga innan motsvarande partier och organisationer bildas och/eller når större politiskt inflytande även i andra traditionellt västerländska länder - med allt vad det kan innebära.
/"Värt att fundera över"

Sanity sa...

Det är nästan som om Anders Behring Breivik hade rätt.

Knute sa...

Om Breivik inte vidtagit dessa vidriga, ofattbara brott skulle han aldrig ha fått uppmärksamhet och inte uppfattats som extraordinär.
Många i Europa delar hans synpunkter utan att det uppstått någon "högerextremistisk" terror.

http://everykindapeople.blogspot.com/2011/07/manga-fragetecken.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.