01 september 2011

Israel utsatt för konstant attackEgyptiska demonstranter utanför Israels ambassad: Gaskamrarna är redo.

Irans president Ahmadinejad: Skapandet av en "palestinsk stat" är bara det första steget till förintelsen av Israel.

Israel lider av ödet att vara befolkat av av de 'ogillade' judarna, som islamister och vänsteranhängare kan enas om att hata mer eller mindre öppet. Ingen hänsyn tas till landets situation omgiven av fiender, som arbetar dag och natt på dess förstörelse.

.


..

Organisationen av Islamiska Stater (OIC) har räknat ut, att om bara palestinierna kan få alla de motsträviga judarna inom skotthåll, så sänker sig den eviga freden över hela världen.

Det är möjligt att de lyckas, eftersom OIC är ett mäktigt block inom FN där frågan om Palestinas erkännande som självständig stat är på dagordningen. En suverän stat regerad av en terroristorganisation.

De 57 muslimska staterna i OIC dominerar FN:s råd för mänskliga rättigheter (!) och har ända sedan 1999 arbetat för att göra det olagligt att kritisera eller förtala islam. De har till och med en egen definition av (o)mänskliga rättigheter.


"Vi tar inte emot hundar och judar!" Detta är INTE en skylt från Nazityskland.

Med en palestinsk stat enligt 1967 års gränser kommer judars religiösa frihet i hemlandet att utplånas. Beskjutningen av judar som bad vid Josefs grav förebådar den förödelse alla judiska och kristna heliga platser i Jerusalem kommer att utsättas för.

Tidigare var en stor del av palestinierna kristna, nu har de flesta av dessa flyttat till Sydamerika. Om muslimerna låtit bli att lyssna på Koranens uppmaningar till religiös apartheid hade de kunnat bruka jorden i fred och ro i stället för att ägna sig åt improduktivt bråk och missnöje. Men de har ju sin försörjning tryggad av EU och FN.

När nazism, islamism och kommunism smälte samman

15 Kommentarer:

greatattractor sa...

Vi får hoppas att israeliska kärnvapen ändrar på den saken. Snarast.

Anonym sa...

Fast det kommer inte att ske. Är istället rädd att det kan bli Iran som sänder en atombomb över Saudi-Arabien (när detta blir möjligt). Då kan man både uppfylla den muslimska profetian om Meckas och Medinas förstörelse, korrigera maktbalansen Sunni vs. Shia, samtidigt som man skapar totalkaos i Västvärlden (USA till 65 % beroende av utländsk olja). Och sannolikt utan risk för vedergällningsattack. Tre flugor i en smäll.
/SB

Knute sa...

USA: Kongressen överväger att ta bort bidragen till FN om palestinierna får en egen stat.

http://hodja.wordpress.com/2011/09/02/usa-kongressen-overvejer-at-fjerne-bidrag-til-fn-hvis-paestilenserne-far-egen-stat/

Anonym sa...

Detta lilla land som kallas för Israel och som är stort som Småland kan sätta hela världen i brand.
Det är så konstigt jag känner två kristna pro israeliska män - båda talar om att GUD kommer att straffa Israel ännu mer mer än vad GUD hittills har gjort. Stackars jag funderar ju mer jag sätter mig in i konflikten desto mindre förstår jag /// SS

Anonym sa...

En gång för mycket länge sedan var jag faktiskt medlem i en Palestina-grupp i Sverige. Detta skäms jag naturligtvis för idag. Jag trodde helt enkelt på propagandan om "ockupationen" som beskrevs i studiebrev och diverse populära böcker. Idag har jag skaffat mig en mycket gedignare grund. Robert Spencers "The politically incorrect guide to Islam" ger god överblick. Men jag skulle vilja rekommendera f.d. PLO-terroristen Walid Shoebats 3 böcker: "Why I left Jihad", God's war on terror" och "Why we want to kill you". De ger ett tretusenårigt perspektiv.
Ja, Israel kommer att få utstå mycket värre fasor än nu, det tror jag. Men det är naturligtvis inte Gud som straffar, tvärtom. Muslimerna vill helt enkelt utrota alla judar (och kristna). Men de kommer att misslyckas, det är facit av vad Walid säger.
/SB

Anonym sa...

Håller med sign. SB.

Jag trodde också på propagandan som bedrevs i Sverige mot Israel. Jag har nu helt ändrat uppfattning efter det att jag satt mig in i frågan.
Men man trodde ju på drevet som gick och folk som sprang omkring i palestinasjalar.
Hoppas verkligen att EU-mötet inte beslutar sig för att erkänna Palestina som en ny stat. Jag förbannar den dag jag fick reda på olika politiska frågor.
Man var lyckligare då man inte visste så mycket om hur det stod till ute i världen.
Elisabeth

Knute sa...

Från Spydpigen:

Den islamiska världen och dess folk är i dag kraftigt smittade med nazistiskt tänkande. Denna infektion härstammar från tiden före och under andra världskriget. Anti-semitismen är gödd och formad av en energisk propaganda från Nazi-Tyskland, målinriktad mot Mellanösterns massor från 1939 till 1945.

När Mein Kampf distribueras så öppet i Mellanöstern, måste man komma ihåg att nazismen inte är en källa till skam som här i landet, men till stolthet...

Världens mest kraftfulla kortvågssändare sattes upp för de olympiska spelen i Berlin 1936. Den sände från 1939 till 1945 antisemitisk propaganda mot söder - på arabiska, persiska och turkiska. Sändarens signal var starkare än BBC's och dess redaktion var mer professionell.

Tyskarna hämtade upp de mest älskade muslimerna, man citerade Koranen och spelade arabisk bakgrundsmusik. Radio där nere hördes offentligt, i basarerna och på kaffebarerna. Med varje klunk kaffe fick man dagligen två timmar av nazism. Och ett radiobudskap kommer ju fram till alla analfabeter.

Berit sa...

Obama trampar på i ullstrumporna.
I ett officiellt uttalande utelämnar han Israel, som ett land som är offer för terrorism:

"Vi ärar och firar motståndskraften hos individer, familjer och samhällen på alla kontinenter, vare sig de befinner sig i New York eller Nairobi, Bali eller Belfast, Mumbai och Manila, Lahore eller London". (Aug. 29, 2011)

Förbiseende, tror någon, No, way!
Obama ville inte förolämpa sina vänner i Mellanöstern och Organization of the Islamic Conference, gänget enväldiga stater som Hillary Clinton frotteras med när FN genomför sin resolution mot förtal av religion (er). Att erkänna att Israel är konstant utsatt för attacker och självmordsbombningar skulle inte vara politiskt korrekt. Det är också medvetet, eftersom man avsiktligt menar det som ett slag i ansiktet på Israel.

Anonym sa...

Man måste förstå att det som driver muslimerna (inklusive Obama) framåt är den muslimska profetian om att de snart skall ta över och behärska hela världen. Här ingår förstörelsen av Mecka och Medina som ett förstärkande moment eftersom Jerusalem skall bli deras nya heliga stad. För att minska energin i deras aggression måste man därför påvisa hur fel de har, t.ex. att den bibliska profetian tvärtemot helt klart visar att de kommer att lida ett avgörande, slutgiltigt och svidande nederlag när de invaderar Israel (antagligen med Turkiet och Iran i spetsen), vilket gör slut på Islam. Det var denna bibliska kunskap som fick Walid Shoebat att lämna Islam. Så dessa argument kan ha stor inverkan på vissa.
/SB

Anonym sa...

Men ska man verkligen tycka synd om de "missförstådda" stakars palestinierna?
Ja visst om man är dum i huvudet och man tror på deras lögner. Jag tycker att det är beklämmande att Israel får bära hund ´huvudet hela tiden som om det är bara Israels fel när det krävs två för att dansa tango. Med andra ord det är aldrig ens fel att två träter. Visst gör Israel i bland fel.
Men dom är dom ända i området som har tillräckligt mycket råg i ryggen att säga när dom har fel.
Vilket man inte kan påstå att dom andra gör.
Och dessutom så det där med att dom tänker göra om hela världen till muslimskt...tro på det för det är precis det dom är ute efter. Om ni inte vill tro mig lyssna bara det dom har sagt själva i vissa fredags böner.

Lisa sa...

Israel kontra araber ..... en enkel ekvation, förutom att:

Det finns mindre än sju miljoner judar i Israel och över tre hundra miljoner arabiska muslimer i tjugotvå nationer som tillhör Arabförbundet. De flesta av dem skulle bli överförtjusta över att se judarna och deras lilla stat utrotad.

Med andra ord, den dag när sju miljoner arabiska muslimer är omgivna av 300 miljoner skrikande judar, då kommer jag att sympatisera med araberna!

Men... låt palestinierna få en stat och om de inte uppför sig, förklara krig och bomba skiten ur dem.

Anonym sa...

Det skulle väll vara passande om du skulle lägga ut videon av israiliska soldater som avrättar en sju år gammal pojke, inför pappans ögon och där efter skjuter pappan. Men ingen panik, Turkiet kommer att ställa allt till rätta, och den israeliska staten kommer upphöra för evigt, det är bara en tidsfråga. USA kommer också splittras när mexikaner och afrikaner gör uppror och inte vill leva med den vita mannens orättvisa styre. Vem skall då hjälpa Israelerna de jag skriver är en tidfråga.

Knute sa...

Anonym, om du avser Mohammed ad-Durrah så är det högst tvivelaktigt att israeliska kulor dödade honom.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Mohammed_ad-Durrah

Hjalbert sa...

Anonym, du är en bortskämd snorunge som lever gott i Sverige och koketterar med hat mot "den vite mannen" och civilisationen. Förmodligen är en sådan sado-masochist som du enrollerad i AFA och väntar bara på order om att spänna på dig självmordsbombarbältet.

gäster sa...

SVT utelämnar arabiskt utrotningskrig mot Israel

Igår slog jag på SVT lite snabbt och fick se rapporteringen från generalförsamlingen. SVT gjorde en snabb tillbakablick till när Israel utropades och hoppade sedan till Abbas FN-ansökan igår.

Det man utelämnade från de svenska TV-tittarna var att den palestinska staten kunde ha varit en realitet redan när Israel utropades. Parallellt med Israels utropande föreslogs också en palestinsk stat.

Men de palestinska ledarna förkastade sitt eget land till förmån för ett utrotningskrig mot Israel.

Denna lilla detalj var inte något som svenska licensbetalande tv-tittare fick del av. Skamligt av SVT.

http://blogg.svansbo.se/2011/09/24/svt-doljer-arabiskt-utrotningskrig-mot-israel/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.