18 september 2011

Italiensk grundlag innebär förbud mot islam (liksom den danska)‏

"Moské är en rättighet och den religiösa tron underkastar sig inte en folkomröstning," säger Izzedin Elzir, imam i Florens och ordförande för Ucoii, föreningen för det islamiska samfunden i Italien.

Så sa han som svar på förslaget om en folkomröstning om att bygga en moské i Florens. Han tillade: "När det gäller den nödvändiga finansieringen för att bygga, har vi inte bett kommunen, länet eller regionen om ett öre. Tvärtom."

Hittills har Italien inte officiellt haft en imam, för en sådan måste ha särskilt tillstånd från universitet i Kairo. "Jag är en gör det-själv-imam," säger Izzedin.

Kommentar av "Chiodofisso" ("Fastspikad"):

"Det är inte ens fråga om tro, kära imam, så ta det lugnt! Det är bara fråga om att förtydliga innebörden av de ord som används.
För muselmännen består tron i att praktisera de läror som finns i texter som ligger till grund för (och motsvarar) islamisk lag. Förneka det om du vågar!

När en muselman säger 'religion', säger han 'lag'. Och lagen - den (religiösa) islamiska lagen står i öppen motsats till den civila italienska lagen. Islam ska inte ha någon form av erkännande från oss. Det är tydligt i paragraf 8 i konstitutionens andra avsnitt: 'Trosriktningar som skiljer sig från den katolska har rätt att organisera sig enligt sina egna stadgar, förutsatt att de inte strider mot italiensk lag.'

Som ni ser finns inte ens behov av att slösa pengar på en omröstning. Om ni inte tycker om italiensk lag, så gå! Ingen håller dig kvar!
Problemet är inte en imam från Kairo, men de italienska domarna, som hittills inte har kunnat tillämpa lagen.
Och eftersom ni inte har några ekonomiska problem, så hämta pengarna från era illegala muselmänsbröder, som kommer svärmande som gräshoppor."

8 Kommentarer:

G sa...

Hvordan kan man bygge moské i Firenze, denne kunstens by. Det er som at bygge moské ved siden af Rundetårn i Kbh. Men det er vel fremtidens mål at islamisere alt eller ödelägge det.

Berit sa...

Tom. buddister gör sitt bästa nu för att trycka tillbaka islam medan kristna kyrkor böjer sig för inkräktarna.

Spjutflickan sa...

Hur i himlens namn kan någon italienare komma på den vansinniga idén att tillåta byggande av en moské i Florens, en stad full av den vackraste konsten, beundrat och firat genom århundraden?

Det är ett jättebra exempel på den språkliga manipulation, som är så omtyckt på vänsterflygeln och i 5.-kolonn-sammanhang i psykologisk krigföring. Läsare, lär av den! Se hur islam pratar om deras "rättigheter" i andra människors land. Detta trots att Italiens grundlag tvärtom förbjuder de nämnda "rättigheterna".

Hur är det med Sveriges grundlag?????????????

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Dessutom kommer musslorna bränna ner allting utom sina moskéer. Så all denna vackra konst och arkitektur kommer att få skatta åt förgängelsen inom en inte allt för avlägsen framtid.

Anonym sa...

vad säger etablissemanget i göteborg nu!dom var ju så nöjda när mosken vid ramberget invigdes byggd med pengar från saudi arabien! stöttar gbgs etablissemang med annelie hulthen i spetsen en diktatur!när blir det halshuggningar på gustav adolfs torg? om 10-20år kanske!det är dags att vakna upp nu.

Persp sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
gäster sa...

Håll dig till sakfrågan, Persp, i stället för att gå till personangrepp.

När sådana som du i godhetens fundamentalistiska armé möter åsikter ni inte gillar, svarar ni med att svartmåla era politiska motståndare. Debatten förstummas när "de goda" bär sig åt på det viset. Inte är ni goda, ni vill bara känna er goda.

http://tomjensen.blogs.berlingske.dk/2011/09/19/det-er-dig-der-er-blevet-radikaliseret-carsten-jensen/

Marissa J sa...

Det kommer inget gott ur dessa moskéer,utan det leder till destruktivitet och vad är det dessa imamer undervisar där? Man är alldeles för godtrogen emot dessa imamer och vad de undervisar sina anhängare. Det kommer en dag, då det kommer att gå upp för folk att det verkligen inte är som man har trott. Sharia leder inte till någon frihet på sikt, utan det kommer att inskränka vår frihet på sikt speciellt för kvinnor och alla typer av konstnärer. Vänta ska Ni få se.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.