12 september 2011

Keynesian Twilight Zone

The Twilight Zone var en TV-serie, mycket populär i början av 60-talet, som man fortfarande ser i repris ibland. Serien bestod av orelaterade episoder som skildrar paranormala, futuristiska, orealistiska eller helt enkelt mystiska, upprörande händelser. Varje show hade en överraskande upplösning och slutade oftast med någon form av underligt meddelande.

2 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Rod Serling och Twilight Zone rocks!! :)

Anonym sa...

Men vad kan vi förvänta oss av Obama ? Obama är inte den intellektuella gigant som media vill framställa honom som. Tvärtom. Han har misslyckats med det mesta han företagit sig (har han överhuvudtaget gått på Columbia University ?), men media vill inte föra detta vidare eller ens ta reda på det själva. På denna sajt tror jag många känner till att Obamas birth certificate är fejk. För dem som inte gör det går det att söka på Obama's birth certificate på Google varvid man genast finner mängder av sajter som i detalj visar på hur bedrägeriet gått till. Det har också kommit fram att han antagligen inte skrivit ett enda ord i sina två berömda memoarböcker (se http://www.cashill.com/ eller läs boken "Deconstructing Obama"), som istället skrivits av förre Weather Underground terrorists Bill Ayers (vilket han tillstått) och Jon Favreau. Obama stoltserar alltså med lånta fjädrar. Liksom John Kennedy som lät Ted Sörensen skriva hans bok "A study in Courage" för vilken Kennedy mottog det prestigefyllda litterära Pulitzer Prize (utan att ha skrivit ett ord). Sådana människor finns det, fullständigt skrupelfria och som kan ljuga det amerikanska folket rakt upp i ansiktet gång på gång. Så vad förväntar jag mig av Obama ? Inte mycket annat än bedrägerier.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.