03 september 2011

Ohlys mobiliseringsorder till gatuvåldsgruppen AFA

Ränderna går inte ur. Mänskliga rättigheter och mötesfrihet för dissidenter står inte högt i kurs hos kommunister. På Vänsterpartiets hemsida kunde man år 2007 läsa Lars Ohlys order till AFA och Ung Vänster med flera:

"Det kräver också att vi verkligen ser till att genomföra vår målsättning att finnas på plats inom 24 timmar varhelst sverigedemokraterna eller andra rasister propagerar.
Nu får vi jobba ännu hårdare. Tillsammans ska vi se till att sverigedemokraterna inte kommer in i riksdagen."


En (indirekt) uppmaning till att använda våld. Av en person som ända till år 2005 kallade sig kommunist.
Ohlys graverande uttalande togs sedan bort från Vänsterpartiets hemsida. Det skulle stått att läsa här, men går att återfinna på flera bloggar, t ex här.

Han fortsätter att mana på sina stormtrupper. 55 överfall på fredliga sverigedemokrater hittills under 2011. Det är bara en tidsfråga innan någon dör.

Ohly: Vi ska bygga upp militanta organisationer och sätta stopp för alla oliktänkande!

Syftar hans uppmaningar även på kristdemokrater och andra som blivit överfallna av AFA? Är minkfarmare lovligt byte? Privatpraktiserande läkare och vårdföretagare? Frisörer? (tro det eller ej, men kommunaliserade frisörer är ett vänsterpartistiskt förslag).

Även om partiledare Ohly snart avgår och drar sig tillbaka till sina Lenin- och Stalinstatyer verkar chansen vara liten att den beryktade Stasi-listan kan offentliggöras. Vi lär väl aldrig få veta vilka svenskar som spionerade för Östtysklands räkning.

8 Kommentarer:

Konduktris sa...

Nu undrar man om Ohly väljer livslång lön från riksdagen (som sin företrädare Schyman med flera) eller om han går tillbaka till sitt jobb som tågkonduktör som han har varit tjänstledig ifrån i trettio år. Kan vanligt folk få så lång tjänstledighet, förresten? Och hur länge jobbade han där egentligen, ett halvår?

GalaXyBloggen sa...

http://galaxybloggen.blogspot.com/2011/09/therese-borg-sd-om-felaktiga-uppgifter.html

GalaXyBloggen sa...

http://youtu.be/PafyyJo-PYY

Cello Jr sa...

50 spioner? Den siffra som oftast nämns är ca 900 svenskar på Stasi-listan. Skulle bara 50 av dessa vara spioner?

Östra Ölands Fria Horisont

Ann-Marie sa...

@ Konduktris, det behöver man väl knappast undra över. Politiker som politiker, alla är dom bara ute efter att fylla sina egna fickor!

Knute sa...

Tack Cello, du har absolut rätt. Jag tar bort siffran.

Knute sa...

Tack för tipset Galaxybloggen, jag infogar videon i inlägget!

Knute sa...

Arab-ägd krog på Stureplan i Stockholm besöktes av SD-politikern Erik Almqvist.

Ett vittne:

Jag och min flickvän gick förbi och hörde någon ordväxling där vakten yttrade sig något i stil med -”Du är Sverigedemokrat och rasistäckel, försvinn härifrån”. Varefter vakten och personen rök ihop. Vi kunde inte urskilja vem som exakt gjorde vad – men helt klart är att vakten var den som var upphovet till bråket. Det var dock inget speciellt allvarligt fick jag uppfattningen av eftersom ”bråket” avstyrdes på ett par sekunder av andra.

http://sverigedemokraterna.se/2011/09/04/kommentar-ang-pastatt-krogbrak/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.