29 september 2011

"Oväntad" ökning av polygami bland Storbritanniens muslimer

Allt fler unga muselmän gifter sig för andra eller tredje gången, avslöjas i en rapport från BBC, baserad på data från Storbritanniens Shariaråd, som erbjuder muhammedanerna assistans och rättshjälp. Enligt shariarådet ökar också ansökningarna om skilsmässa där polygami anges som orsaken.

Man kan ju gissa på att några imamer i moskéerna uppmanar de muslimska männen att ta flera fruar för att därigenom få flera barn. Islam lägger ju an på att erövra den politiska makten i Europa med sina många barn, uppfostrade i Koranens bud om att bekämpa oss otrogna.

3 Kommentarer:

Olli Rein sa...

På så sätt är ju kvinnorna farligare än männen, då det är kvinnorna som föder barn och inte tvärtom. Enligt Islamsk tro, så ska ju mannen försörja sin hustru eller sina hustrur, så att räkna med kvinnor överhuvudtaget ska förvärvsarbeta, kan vi nog glömma helt, åtminstone i Sverige. Likadant är det med de flesta männen, de kommer aldrig att ta några kroppsarbeten eller andra lägre betalade arbeten, då de inte kan överleva på en sådan lön. Istället kommer de mest troende och de som är vana att bestämma efter sina mallar från islamismen att snylta till sig högavlönade arbeten inom den offentliga sektorn i Sverige,men också inom den religiösa sektor de själva dragit med sig. Genom att ha makt inom politiken, så kommer de att få allt fler och fler anställda inom deras religiösa sfär och det betalas då av svenska skattebetalare. Sverige kommer att gå en mycket svår tid tillmötes.

Knute sa...

Var femte engelsman är analfabet

"Tja, engelsmän och engelsmän. Det är samma problem som överallt i Europa: invandrare från kulturer med en tradition av inavel saknar mellan 15 och små 40 IQ-poäng. Och det kan varken skolor eller andra ändra på, även om man skriker rasist efter alla och envar. Utavel tar generationer, så när blir det förbudet av?"

Veritas Universalis

http://universalgeni.wordpress.com/2011/09/29/video-hver-5-englaender-er-analfabet/

Knute sa...

Bedrägeri i Allahs namn

"Du vill inte tro att det är sant. Och du kommer garanterat inte att få läsa om det i gammelmedia. Särskilt inte i Sverige. Vissa saker får man inte tala om. Här är en av dem: i takt med ökande invandring från framför allt muslimska länder ökar också polygamin i Västvärlden. Många muslimer har upptäckt att månggifte är en perfekt metod för att krama ut så mycket bidrag som möjligt ur de sociala välfärdssystemen i de länder de har invandrat till. För en muslimsk man är månggifte en oöverträffad win-winsituation: han följer koranens bud om att han får ha fyra hustrur, och han låter 'de otrogna hundarna' försörja honom och hela hans storfamilj. Det är bedrägeri i Allahs namn, som kan ge en storfamilj bidrag på uppemot en miljon kronor per år – bara för barnen."

http://snaphanen.dk/2011/10/02/103843/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.