22 september 2011

Stor seger för Pamela Geller i USA mot islam‏

Bravo Pamela! Pamela Geller, frihetskämpe mot jihad, har vunnit mot "Skär av tungan".

"Den årslånga kampen är över, och islamisk strävan efter överhöghet har lidit ett fantastiskt och välförtjänt nederlag, och en hård spark i röven."

Pamela Geller har vunnit en viktig seger för det fria ordet. Omar Tarazi, en jurist knuten till Hamas frontgrupp CAIR, Rådet för amerikansk-islamska relationer, har lagt ner sin stämningsansökan på tio miljoner dollar mot Geller.

Tarazi stämde Geller för förtal efter hennes hårda kritik mot honom under tvisten om Rifqa Bary. Den 17-åriga Rifqa hade konverterat från islam till kristendomen och rymde från sitt hem i Ohio sommaren 2009 för att ta sin tillflykt hos kristna vänner i Florida. Hon hävdade att hennes pappa hotade att mörda henne i ett hedersmord.

Omar Tarizi representerade Rifqas föräldrar. Pamela Geller pekade på hans band till CAIR och hans försök att trakassera och demoralisera Rifqa Bary, bland annnat genom att neka henne de julkort som Geller hade uppmuntrat sina läsare att skicka till flickan.

Geller: "Denna stämningsansökan lämnades in som en del av den islamiska kampanjen mot kritiker av sharia, jihad, hedersmord, och islams dödsstraff för avfällingar, och jag vägrade att kapitulera."

3 Kommentarer:

Peter sa...

Jag kommer ihåg när TT förvanskade ett av Gellers uttalande, något som någon av bröderna Ekeroth tog upp (hittar inte länken just nu).

I TT:s artikel kunde vi läsa något i stil med att "Pamela Geller kallar sig för en islamhatande etc, etc". När man gick till originalkällan, Washington Post (som jag tror det handlade om i detta fall) så stod det "Det finns DOM som kallar Pamela Geller för en islamhatande etc, etc".

En viss skillnad, om man säger så. Men så ägs också den "oberoende" nyhetsbyrån TT av flera av Sveriges största tidningar. Välkommen till demokraturen Sverige!

MG sa...

@peter

Vaaaa, det har jag missat, det var det jä**igaste!! Att TT är korrupt, men på den nivån....

Peter sa...

Du har mycket att lära, MG, det förekommer lögner titt som tätt i svensk media. Och är det inte lögner så vrider och vänder man på fakta. Det är helt OK att svenska journalister inte gillar ett visst parti, men de behöver väl inte ljuga i alla fall.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.