15 september 2011

Trafikal Galenskap

Medlemmen av EU-parlamentet, italienaren Mario Borghezio, meddelar att Frankrike från och med dags dato har förbjudit islamisk predikan på gatorna i Paris och hela landet och uppmanar den italienska regeringen att göra det samma.

Italien har lidit länge nog av att hundratals eller tusentals muhammedaner ockuperar trottoarerna, hindrar trafiken och stör all handelsaktivitet. Bilden är från italiensk TV.

I en ny bok, "Europe, Globalization and the Coming Universal Caliphate," förutspår Bat Ye'or att Europa inte kommer att förbli mångkulturellt länge till. Hon är övertygad om att Europa, förr snarare än senare, kommer att domineras av islamiska extremister och omvandlas till "Eurabia".

De som ockuperar gatorna med islamiska böner och predikningar är inte invandrare, de är kolonisatörer, eller som vissa politiker förskönande kallar det, nybyggare. De vill inte lära sig hur deras nya hemland fungerar, utan tar däremot sin kultur med sig och lever under sina egna lagar. Deras lojalitet ligger någon annanstans.

4 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Det är då på tiden! Sina böner får dom faktiskt sköta hemma eller låta bli. Vilket j-a ofog det hela är!

gertrud sa...

Muhammedanerna skall bedja 5 gånger i dygnet, men OBS det är inte tvunget att göra det alltid, om f.ex. inte situationen gör det möjligt att kasta sig ned vart som helst. Man har lov att låta tankarna bedja tyst för sig själv.
Så om de hävder något annat, så är det för att provocera oss och visa deras förakt.

Anonym sa...

detta är en ren provokation..
som gertrud säger,,
så måste du inte slänga dej på golvet med arslet i vädret om du tex har arbetstider att hålla, utan får lov att respektera ordningen i det land du befinner dej i.
samma gäler födan finns det inte halal föda så är det ok att äta annan föda om du svälter och befinner dej i ett land som är icke muslimsk stat.
vi skall inte ge efter för muslimska krav o dylika särlagar som skulle gynna muslimer

Knute sa...

Pakistanier i England har så många barn som möjligt med så många kvinnor som möjligt för att mjölka välfärdsssystemet.

Polygamy, welfare benefits and an insidious silence

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2037998/UK-immigration-Polygamy-welfare-benefits-insidious-silence.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.