30 september 2011

Trampad på tårna

Antagligen var det den amerikanske terroristen Al-Awlaki eller något annat spöke, som utgav sig för att vara talesman för al-Qaida, som uppmanade iranske presidenten Mahmoud Ahmadinejad att sluta göra uttalanden om att 9 / 11 utfördes av USA: s regering. Al-Qaida är arga för att Ahmadinejad försöker ta ifrån dem äran för detta fega dåd.
Al-Qaida hävdade att de låg bakom attackerna och kritiserade den iranske presidenten för att misskreditera dem.
Ahmadinejad sade i New York att "den mystiska September 11 incidenten" hade använts som en förevändning för att anfalla Afghanistan och Irak.


Nu har Al-Awlaki trampats på mer än tårna då han fick ett par bomber i huvudet och får dela jungfrur med bin Laden.

Gratulationer och ytterligare en fjäder i hatten för Obambo - "the killing machine"!

Till dagens dato har Obama inte bara bidragit till att Al-Awlaki och bin Laden bitit i gräset, utan också eliminerat 3 somaliska pirater, Baitullah Mehsud, Kaddafis son och tre barnbarn, samt intensifierat drone-attacker i Afghanistan och Pakistan.

Inte illa för en Nobel-fredsprisvinnare !
Som grädde på moset slaktar han också den amerikanska ekonomin.

1 Kommentarer:

Knute sa...

Nog är det delikat, att en talibanhustru, konvertiten Ann Ferm, med många fingrar i syltburken, får representera muslimer bosatta i Sverige med två morgonandakter i Sveriges Radio.

“Hennes förre make, den svenske medborgaren Redouane Laadjal, kallades Abu Bilal Moazaz, den algeriske emiren. Efter att ha genomgått al-Qaidas vapenutbildning i träningslägret Khalden i Afghanistan stupade han 1999 i strid för talibanerna mot Norra Alliansen (enligt hans nyligen publicerade ‘martyrbiografi’ på arabiska).Inte heller nämns att hennes näste man, algeriern Farhi Saiid, som ska ha utbildats på träningslägret i Derunta, blev fånge nummer 311 på Guantanamo.“

http://snaphanen.dk/2011/09/30/talibanhustrun-i-sveriges-radio/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.