20 september 2011

Utnyttjande i England av socialbidrag genom månggifte

Den engelska baronessan Shreela Flather, som har pakistanska rötter, avslöjar att några av hennes landsmän får många barn med många kvinnor för att få understöd.

Den moderna statsunderstödet är baserat på ett ädla ideal. Politiker och tjänstemän i efterkrigstidens generation ville skydda de utsatta, de sjuka och de riktigt fattiga.
Men problemet är att systemet har gjort skada under de senaste decennierna. Det som ursprungligen betraktades som ett socialt skyddsnät för dem som verkligen behövde det, har utvecklats till en kraftfull utpressningsmetod för de som inte känner något socialt ansvar.
Tack vare dess generositet uppmuntrar det engelska sociala trygghetssystemet - som för närvarande kostar skattebetalarna mer än 200 miljarder pund per år - till dagdriveri och likgiltighet.

Det mest oroande i detta problem, som länge har ansetts tabu av rasmässiga skäl, är hur systemet utnyttjas av en del invandrare som kommer från Pakistan och Bangladesh. Jag förklarade i parlamentet denna vecka att man ser många bevis på att staten med sin generositet uppmuntrar vissa muhammedaner från dessa länder - och även många andra familjer - att sätta fler barn till världen för att kunna kräva ytterligare understöd och bostadsbidrag av staten. Och Staten tycks ta alltför lätt på detta.

Exempel: En pakistansk man ingår äktenskap med en kvinna från sitt land och tar henne till England för att starta en familj. Eftersom det rör sig om ett rent religiöst äktenskap, kommer hon inte att lagligt registrerats av de engelska myndigheterna som hans hustru. Detta hindrar inte att man kräver bidrag för alla barnen. Men reglerna stoppar inte här, eftersom polygami är tillåtet enligt islamisk sharia. Mannen kan återvända till Pakistan för att gifta sig med en ny kvinna och föra henne till England och få fler barn med henne för att få ytterligare bidrag från staten. Eftersom det islamiska månggiftet inte registreras i England anses kvinnorna vara "ensamstående mödrar" och detta ger dem rätt till samma bidrag som tillkommer en familj med ett föräldrapar.

9 Kommentarer:

Christer sa...

En liten räkneövning.

Muslimer:
4 kvinnor per man (q)
8 barn per kvinna (c)
4 generationer per sekel. (g)

Européer:
1 kvinna per man
2 barn per kvinna
3 generationer per sekel

Enligt formeln (q*c)^g får vi då
antal barn efter 100 år:

Europé: 8 barn
Muslim: 1.048.576 barn

Jag har utgått från att de europeiska männen gifter sig med en kvinna och får två barn. Snittåldern för kvinnans havandeskap är 33 år.

Den muslimska männen och kvinnorna hämtar partners från sina hemländer. Fyra kvinnor per man, åtta barn per kvinna, Snittålder för kvinnans havandeskap är 25 år.

Jag har inte tagit hänsyn till muslimerna kan skilja sig och på så vis sätta ännu fler barn till världen.

Eivor sa...

Någon kan verkligen inte räkna 200 miljarder pund??? Det är 3000 miljarder kronor... Om ni ska ljuga så får ni väl ljuga med lite rim och reson.

Anonym sa...

I mångt och mycket är good ol England ett mycket mer korkat land än Sverige.
Dessutom regnar det alltid där och maten är knappt ätbar.
//// SS

MS sa...

Den muslimska kvinnans livmoder är Islams främsta vapen.

Knute sa...

Eivor, när kalla fakta inte stämmer med vänsterideologin är det det säkrast att skrika att det är lögn, eller hur.

Statens inkomster i Sverige är runt 800 miljarder kronor. Statens och kommunernas utgifter för "välfärd" i Sverige, som har en mycket mindre befolkning än UK, är åtskilliga hundra miljarder kronor.

"Through its generosity, which now costs taxpayers more than £200  billion a year, Britain’s social security system incentivises idleness and fecklessness."

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2037998/UK-immigration-Polygamy-welfare-benefits-insidious-silence.html

Anonym sa...

Christer räknar fel

Alla barn är inte flickor. Räknar man med hälften blir siffrorna som följer:

Europé: 1
Muslim: 65.536

Fridsamme Fridolf

Christer sa...

@Fridsamme Fridolf:

Jag har räknat med att den muslimske sonen gifter sig med fyra flickor från främmande land. Den muslimska dottern gifter sig med en man från ett främmande land som därefter gifter sig med ytterligare tre flickor från främmande land. Så oavsett kön på barnet blir resultatet detsamma: en muslimsk man gift med fyra muslimska kvinnor.

2000: 1 muslimsk gosse föds
2025: 32 muslimer föds
2050: 1.024
2075: 32.768
2100: 1.048.576

2000: 1 européisk gosse föds
2033: 2 européer föds
2067: 4
2100: 8

Christer sa...

Siffror ur verkligheten:

I Somalia föder kvinnan i snitt 6.35 barn,
i Sverige 1.67 barn. Kvoten blir 3.8 istf 4.0

Förstfödande kvinna i Somalia är ungefär 18 år.
Förstfödande kvinna i Sverige är ungefär 29 år.

Antal somaliska barnbarnsbarnbarn: 416231
Antal svenska barnbarnsbarn: 4.66

Även om den somaliske mannen bara gifter sig med en kvinna blir mängden barn stor: 1626
Jag utgår också från att fertilitetstalet inte ändras över tid. Om välfärdssystemet inte förändras, finns det ingen anledning för den somaliska familjen att hålla igen på barnalstrandet. Kvinnans livmoder är ju ett sedeltryckeri.

Olli Rein sa...

Eivor, bara det faktum att ett engelskt pund inte på väldigt länge varit värt 15 svenska kronor som du räknat med, utan dagspriset idag den 23/9 2011 är inte mer än 10,70. Det minskar nästan din angivna siffra med 1/3 eller mer exakt blir det 2 140 miljarder, vilket är endast ca 600 miljarder svenska kronor högre än statens totala intäkter genom skatter. Av dessa står transfereringssystemen för ungefär hälften eller ca 800 miljarder. UK har ca 6,5 gånger Sveriges folkmängd, vilket gör ekonomin ungefär lika mycket större än den svenska. Att ge folk som saknar moral, del av ett system som bygger på moral, är naturligtvis hur vansinnigt som helst. Lika vansinnigt som att socialister och kommunister ska ges någon som helst makt och befogenheter, då de tror att det är politikerna
som skapar arbetstillfällen och tillväxt. Det sista vill ni ju inte ens ha, trots att det är nödvändigt, för att ens bibehålla den nivå man har uppnått.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.