29 september 2011

Vilket virrvarr!

Efter endast fyra veckor stängdes Fredens™ skola i Göteborg av Skolinspektionen. Fyra slagsmål samtidigt i samma klassrum brukade förekomma, trots halalmat och undervisning på somaliska och arabiska.

Nu väcks nytt hopp för alla somalier som lever åtskilda - det tack vare en överenskommelse som innebär att regeringen ska skjuta till cirka 850 miljoner kronor som bland annat ska användas till DNA-tester.
Halima Ali är ursprungligen från Somalia, men bor numera i Gävle och är mer än glad över det nya lagförslaget. "Min pappas kompis har faktiskt 14 barn som han inte har fått ta hit."

I Göteborg blev en flicka påkörd av en bil och allvarligt skadad. En man i 25-årsåldern försökte hjälpa flickan och stoppade bilar som kom körande efter.
I ett av dessa fordon satt två män som då blev arga för att de inte kunde köra förbi, och gick ut och misshandlade 25-åringen.
Därefter försvann de från platsen.
Läget i Sverige blir bara värre och värre.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Inbördeskriget närmar sig!

Knute sa...

Det tvivlar jag på, anonym. Demokratins kärna är den fria, skarpa politiska debatten. Som Sören Espersen i Dansk Folkeparti säger, det finns absolut inga mellanstationer mellan debatt och våld.

Hotet från islam och massinvandring är ganska hanterbart med normala demokratiska medel. Försåvitt folk går och röstar på Sverigedemokraterna, det enda parti som kan hantera motsättningarna. Därför spelar media och politiker ett farligt spel när de smutskastar Sverigedemokraterna.

Mr Speck sa...

SD i all ära men frågan är om inte "anonym" har rätt. Sverigedemokraterna ligger 10 år sent och har bara 1/3 del av de röster dom skulle behöva för att få rätsida på situationen.

Jämför med Danmark som får sägas ha blivit räddat av Dansk Folkeparti. I Finland har det väl aldrig varit nån fara men med Sannfinländarna har dom extra gardering.
I Norge som är än mer vilse i pannkakan är Sverige så är det definitvt godnatt, ABB var endast början på det som komma skall :-|

Anonym sa...

Konstiga saker händer på Sveriges baksida
Göteborg alltså
Såssestyrt ?????
/// SS

Anonym sa...

"Nybyggarlandet Sverige" anno 2011. Tur man har flyttat ut på landet för länge sedan...

gäster sa...

Invandrargäng i Malmö misstänkta för mordförsök på fyra poliser

GANGSTERSTADEN Natten till söndagen försökte ett invandrargäng om sju personer vid två tillfällen döda sammanlagt fyra poliser genom att köra över dem. Samtliga poliser hann dock kasta sig undan. Invandrargänget kunde efter en biljakt och varningsskott från polis gripas.

http://avpixlat.info/2011/12/26/invandrargang-misstankta-for-mordforsok-pa-fyra-poliser/

gäster sa...

En man mördades i går natt i en bidragsberoende arabisk svartklubb i Malmö där det röks vattenpipa och medlemmarna dricker läsk. I rummet bakom förekommer helt öppen prostitution.

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2011/12/man-mordad-pa-arabisk-svartklubb-ikvall.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.