21 september 2011

Win-Win

Man behöver inte ens läsa mellan raderna för att se att det genuina Demokratiska Partiet är redo att överge Obama, man vet bara inte hur. Deras ledare är beredda att komma till en uppgörelse och separat fred med Republikanerna men de kan inte nå fram till sin President.
De kan inte ta sig förbi hans ego. De kan inte övertyga honom, så som man en gång övertygade LBJ, att inte ställa upp. Ingen kan föreslå , som man gjorde med Nixon, att det var dags att hoppa av.
I hans eget sinne är han fortfarande är på väg till Mount Rushmore. Han ser sig själv som 2008 års Messias och inte att han blivit 2011 års tragiska figur. Han kommer att klamra sig fast och bli allt mer desperat och allt mer patetisk och det verkar omöjligt att rädda honom från sig själv.

Man måste hitta ett sätt som vädjar till hans ego så att man kan föra fram Hillary Clinton till omval och samtidigt måste man vara mån om att behålla den lojala svarta väljarkåren medan man skyfflar undan den första svarta presidenten.

Det är inte enkelt men här är en idé från American Thinker


Hillary Clinton, lojal Demokrat som hon är, har offentligt varit helt tyst medan hennes chef snubblat över sina egna fötter. Men bakom kulisserna förflyttar hon sig från en nations huvudstad till en annan och viskar i öronen på världens ledare. Senare i vinter, kommer hennes hårda arbete att betala sig.

United Nations Secretary-General Ban Ki-moon kommer att leverera ett passionerat tal som fokuserar på ett nytt problem för vår värld: Kollapsande Valutor.

"I dess kölvatten följer traditionella problem med fattigdom, sjukdom, allmänna oroligheter, arbetslöshet och social orättvisa blir värre. För att hantera dessa stora problem i samordning med ledarna för de 30 största länderna, ämnar han inrätta ett världsomfattande, samordnande institutionellt organ för att sköta angelägenheter rörande världens ekonomi."

Det stämmer väl med det amerikanska liberala tänkesättet och kommer att hålla det själviska Amerika i schack. För dem skulle det få ett värde som står högre än FN, Världsbanken, Internationella valutafonden och även National Football League. Det skulle skapa program som kräver resurser och reaktioner av världens rikaste länder. De måste betala sin beskärda del. (Låter det bekant?)

Ban Ki-moon ser Obama som den perfekte ledaren för en sådan organisation och ganska snart kommer Obama och hans Teleprompter att annonsera att eftersom ett så stort ansvar åligger honom har han beslutat att inte ställa upp till presidentvalet och samtidigt ber han alla att rösta på Hillary. (Trumvirvlar i bakgrunden)

Joe Biden ses mumla: "This is a big f'in' deal!" och för andra gången i sitt liv kommer Michelle Obama att vara verkligen stolt.
Hillary kan naturligtvis inte vägra ("Jag försökt dra mig undan, men de bara fortsatte att insistera") så hon ställer upp och vinner utan att de svarta väljarna blir upprörda och hon kan knuffa bort Obama utan att bli kallad rasist. Bill Clinton är grön av avund eftersom han ville ha det jobb Obama erbjöds.

Happy Days are here again!

4 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Det låter som om NWO nalkas med stormsteg....

MS sa...

Ja, det kan inte bli värre än det är nu i a f.

brodeur sa...

Drömmer du detta eller finns det någon substans bakom?

Om man bara tycker lite si så där själv. Så tror jag inte han avstår från att kandidera. Republikanerna har ganska "knäppa" kandidater så vet då fan om alla oberoende väljare verkligen röstar i tillräckligt hög grad på dem. En mer normal republikan hade haft mycket goda chanser att slå Obama.

Berit sa...

Brodeur, "gissningen" kommer från en artikel från American Thinker, men jag finner den intressant och trolig.
Den verkliga vänsterfalangen inom D.P. är mycket missnöjd med honom, han har inte infriat det han bubblat om , (förutom Obamascare) och ingen tar honom på allvar längre.

Sedan har du den stora massan amerikaner som är arga över den extrema vänsterpolitik som Barack Hussein Obama förespråkar och som drivit kongressen in i en återvändsgränd. Vi har sett dem marschera i tusentals i varje stat för att höras.
Påtryckningarna mot Obama att hoppa av kommer från hans eget parti som inser att de riskerar att förlora alla makt. Det gäller bara att komma upp med en plan som är acceptabel.

Även om kandidaterna är "knäppa" som du säger kommer valet att bli emot Obama och inte nödvändigtvis för någon annan.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.