10 oktober 2011

Ambassadören bör avgå

Följande handlar om en barnkidnappning i Italien, som beskrivs på den italienska bloggen "Lisistrata.com"

En tunisier kidnappade sin lilla tvååriga dotter, Martina, och tog henne till Tunisien. Den italienska ambassadören där accepterade tydligen åtgärden.

Den italienska parlamentsledamoten från Frihetspartiet, Souad Sbai är upprörd och kräver den italienska ambassadörens avsked!

"Meddelandet om att fadern i Tunisien har tilldelats vårdnaden av den lilla Martina är ett av de mest allvarliga händelser som vårt land någonsin upplevt", säger hon." Att man inte kan försvara ett två-årigt italienskt barn mot internationell beslagtagning är ett nederlag som mörklägger förtroende för vårt land. "

"Vi ser en otrolig likgiltighet inför att Martina anförtrotts fadern, som bokstavligen kidnappade henne och slet henne ur moderns famn. Slaget är förlorat. Med all sannolikhet kommer Martina aldrig att återvända hem till Italien. Mina komplimanger till den person som hade kunnat göra något men inte förstått det och / eller inte har velat föra henne tillbaka till Italien. "

Tillsammans med elva andra parlamentsledamöter och senatorer har Sbai ställt frågor om fallet, dvs. om bristen på diplomatiska ansträngningar vid rättegången när barnet anförtroddes fadern. Den 20 oktober, kommer Martina sannolikt att överlämnas till fadern efter en slutgiltig dom av en tunisisk domstol.

Vad har vi för behov av diplomatiska förbindelser med Tunisien när man inte ens kan försvara ett italienskt barn på bara två år? "frågar Sbai till slut.


I Danmark har vi upprepade gånger hört hur okunniga och naiva danska kvinnor, som gift sig med muhammedaner från andra länder, berövats sina barn.
Barnen har förts bort av fadern och uppfostrats i ett främmande land, tex av barnets farmor.

I Danmark är man i regel hjälplös inför dessa problem och måste inse att barnet aldrig kommer tillbaka. Andra lagar gäller i andra länder. Och dessutom går staten Danmark in för mångkulturen!

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Så länge kvinnor inte använder hjärnan kan vi inte göra så mycket åt problemet
///// SS

Anonym sa...

Ljuga och svära på Koranen betyder noll och intet för en muslim, så länge det handlar om att blåsa otrogna. Inte så konstigt kanske att våra kvinnor är godtrogna och naiva, när man redan från dagisstadiet fått sjunga mångkulturens lov. Däremot obegripligt att politiker och övriga fåntrattar inte inser vilken cancersvulst dom tillåter breda ut sig i väst....Blodsven

Ann-Marie sa...

"Inte utan min dotter" borde vara obligatorisk läsning för alla kvinnor i väst. Men, både filmen och boken är naturligtvis alldeles för politiskt inkorrekta för dagens PK-samhälle.

Knute sa...

En dyster bild av det nya multikulturella samhället, där fäder för bort sina barn till hemlandet för att ge dem en muslimsk uppfostran. Bara från Danmark har ett hundratal barn blivit bortförda under senare år.

I sin bok "Ære og skam" berättar den danske politikern Naser Khader om ett par bortförda barn som han träffade i Syrien. Pojken som var nästan blind betraktades som byfåne, och blev utsatt för stenkastning. Hans syster skulle bli tvångsgift. Pappan uttalade sig retsamt i dansk TV om att han kunde tänka sig skicka tillbaka pojken till Danmark, vilket han aldrig gjorde.

Det skulle kunna skrivas många sådana böcker som klassikern "Inte utan min dotter" från 1987:

"Betty levde ett helt normalt liv tillsammans med sin iranske make Moody och sin dotter Mathob. En dag föreslår Betty att Moody ska hälsa på sin släkt i Iran. De hade en 2 veckors resa framför sig, men för Betty och Mathob väntade en evighet i Iran. Moody svor på Koranen att aldrig hålla Betty och Mathob i Iran mot deras vilja, men det ändrades snabbt när han tog deras pass, deras ägodelar och i stort sett deras liv ifrån dem."

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.