12 oktober 2011

Den nya Världsordningen

Den 58: e Bilderbergkonferensen hölls i Sitges, Spanien förra sommaren men är väl värd att titta på igen.
Vad de avhandlade (i hemlighet) var främst "finansiella reformer, säkerhet, cyberteknik, energi, Pakistan, Afghanistan, World Food Problem, global nedkylning, sociala nätverk, medicinsk vetenskap, EU och Förenta staterna".

Japp, det stämmer. Global Nedkylning!

Vilket betyder en av två saker.

Antingen var det ett tryckfel.

Eller också är den globala eliten väl medveten om att den Gobala Nedkylningen representerar ett mycket allvarligare och omedelbart hot mot världen än den globala uppvärmningen, men de är än så länge ovilliga att erkänna det, (utom bakom stängda dörrar.)

Detta är en bomb i väntan på att explodera.

Nästan alla regeringar i västvärlden från USA till Storbritannien, EU-länderna, Australien och Nya Zeeland har för närvarande antagit en policy av "dekarbonering". Detta i sin tur är serverat till de alltmer skeptiska väljarna genom att man påstår att AGW (av människan orsakad uppvärmning), har gjort CO2 till en farlig gas, som därför måste minskas drastiskt, oavsett sociala, ekonomiska och miljömässiga kostnader.
På åttio-och nittiotalen, hade den globala eliten en våg av varmt väder att stödja sina (vetenskapligt tvivelaktiga) påståenden på. Men nu kan man inte det. Vintrarna blir kallare. Bränslekostnader stiger (i kampen mot klimatförändringarna, natch). Hjulen börjar ramla av AGW-bussen. Vanliga människor, trots två årtionden av samordnande hjärntvätt, börjar ana oråd.

Allt detta, innebär naturligtvis stora problem för den globala makteliten. Förutom att det leder till matbrist, ( det blir svårare att odla vete på nordliga breddgrader), kan vi redan lägga till befintlig katastrofer som biobränslen och ointresse för GMs gröna bilar. Väljare kommer att bli alltmera upprörda över att de serverats en lögn.

Våra bränslekostnader har stigit obönhörligt, vår landsbygd, våra utsikter och värdet på fastigheter har försämrats av fruktansvärda vindkraftsparker, semestrarna har blivit dyrare, levnadskostnaderna har drivits upp av gröna skatter, vår frihet har inskränkts på ett antal småaktiga, irriterande sätt, alltifrån vilken typ av lampor vi får använda till hur vi gör med våra sopor. Och till vilket syfte?
Om AGW verkligen händer och om det verkligen är ett problem skulle vi förmodligen ha funnit oss i alla dessa begränsningar av vår frihet och överfall på våra inkomster. Men om det visar sig ha varit en myt ... ...

Rien ne va plus


De närmaste åren kommer att bli mycket intressanta. Lägg märke till hur den globala makteliten slingrar sig för att långsamt ta avstånd från AGW.
("Vem? Vi? Nej, vi har aldrig tänkt på det som annat än en pittoreskt teori ..."), och hur de försöker hitta nya sätt att motivera Grön Beskattning och kontroll. (Försurning av haven, biologisk mångfald,...).
Vi kommer att utsättas för nya sluga förändringar i det politiska ordvalet. Det blir mindre prat om "kampen mot klimatförändringarna" och i stället uttryck som "Energisäkerhet"..."Begränsning".
Vi kommer att höra miljö-nazister som Obamas science-tsar John Holdren undvika hänvisning till "global uppvärmning" och i stället använda den mer tillförlitligt vaga frasen, "globala klimatproblem".

Och det värsta är att om vi inte ifrågasätter och protesterar, kommer de att komma undan med det.

8 Kommentarer:

Anonym sa...

Vill bara påpeka att global nedkylning inte är någon motrörelse mot miljörörelsen, utan helt enkelt en diskussion kring sätt att förhindra och motarbeta den globala uppvärmningen. Om vi inte gör något så blir jorden bara varmare, och alltså kan det komma att krävas aktiva insatser för att KYLA jorden.

Konstigare än så är det alltså inte.

Bland idéerna som diskuteras finns stora speglar som reflekterar bort solljus, antingen i öknar eller i form av stora tunna skärmar som spänns upp i rymden för att skugga solen. Dessutom är ju CO2-lagring en möjlighet att på lång sikt inte bara bromsa uppvärmningen, utan faktiskt vrida tillbaka klockan genom att gömma undan med CO2 än som släpps ut.

Anonym sa...

Varför inte länka till ALEX JONES han har mycket material om detta ......
//// SS

Ingenjören sa...

Ptja, med tanke på ett den ekonomiska och industriella eliten är de som kraftigast lobbat mot alla inskränkningar av olje och kol användning är det inte så konstigt att de håller en anti-AGW linje. Man får vara ganska naiv för att tro någonting annat. Men det är spännande att se att ni fortfarande håller den pro-Ryska, pro-Saudiska, pro-Iranska linjen att det bara är att köra på med oljeförbrukningen.

Berit sa...

Anonym, jag har inte påstått att Nedkylningen är ett motstånd mot uppvärmningen! Bara ett annat ordval för att behålla makten över människor när de börjar inse att AGW bara var ett kontrollredskap.
Man måsrte hitta på något annat att lura folk med när första bluffen visar sig för vad den är.
Det är rena rama högfärdsvansinnet att tro att människan kan påverka jordens temperatur.

Berit sa...

Det handlar om Makt och Kontroll av den stora dumma massan, det är egendomligt hur många naiva människor det finns som inte fattar det.
Varför ska man inte borra och använda den olja och kol som finns? Med dagens teknik som dessutom utvecklas ständigt är det ju rena idiotin att vara hänvisad till så mycket av arabisk olja. Och om du är bara liiiiite av en ingenjör borde du veta hur viktig oljan är för så mycket annat än bara rent bränsle.
Vi kan tacka miljöorganisationerna för den situation vi befinner oss i. Deras krig mot USA:s energisektor har pågått sedan 1970-talet. Det är deras anti-kol, anti-olja, och anti-kärnkraft kampanjer som bokstavligen stoppat Amerika.

Bloggen "Bakom kulisserna" har en intressant artikel som också är värd att diskutera:
"Det verkliga hotet för mänskligheten är den Osynliga regeringen som liksom en jättebläckfisk sprider ut sina slemmiga armar över städer, stater och nationer.  I toppen finns en liten grupp av bankhus och detta lilla kotteri styr över USAs regering för sitt eget själviska mål. De arbetar (undercover) under täcket i ett skådespel de själva skapat – makt över verkställande myndigeter, de lagstiftande organen, skolor, rättsväsen, nyhetsmedia och varje instans som skapats för allmänhetens beskydd.  (John Hylan, f d borgmästare i New York)

Anonym sa...

Miljö-alarmisterna har hävdat att jordens medeltemperatur har höjts en grad på 100 år. Hur vet man det ? Går det överhuvudtaget att tillförlitligt mäta jordens medeltemperatur under ett dygn. ? Hur ? Och hur gjorde man för etthundra år sedan ? Hur pass tillförlitlig är en sådan jämförelse i så fall ?
/SB

Knute sa...

Turkish bureaucrats will work together with the Euroaucrats in policy making and implementation of the EU politics.

The Turkish minister of European affairs and negotiator on behalf of Turkey, Egemen Bagis:

"We will cure you".

En kommentar:

"We have a foreign minister, Carl Bildt who is working hard to get Turkey into EU. The traitor Bildt is also a member of the secretive globalist club The Bilderberg Group, originally named after a hotel in your country I believe. Aside from that we also have an EU commísioner by the name of Cecilia Malmström who works hard to open up our borders for an invasion of 50 million people from MENA. I don't know if Cecilia is also a Bilderberger but they are both highly dangerous people."

http://kleinverzet.blogspot.com/2011/09/we-will-cure-you.html

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Ovanligt välformulerat om jag får säga det själv. Minns nån knallhatt som på fullt allvar föreslog att jag borde sluta rösta på SD med motivationen att sådana som jag gör ändå bara skit för SD. Mycket märkliga människor det finns. En del vill tydligen bestämma åt mig vad jag skall och inte skall få rösta på. Exakt vad jag borde rösta på nämnde han inte men det var förstås underförstått att det borde vara nazist-partiet. Detta bara för att denna märkliga person tyckte att jag uttryckte mig olämpligt emellanåt. Men vem skall bestämma vad som är olämpligt eller inte? Brukar ju mest vara kulturmarxister som är intresserade av sådana begränsningar.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.