14 oktober 2011

Den olyckligt naive Tor Langbach

Den 11 oktober skrev vi om den norske domare som i TV officiellt har föreslagit att shariadomstolar ska tillåtas ingå i det nationella rättssystemet. Här kommer fortsättningen:

Direktör Tor Langbach vid Domstolsadministrationen (DA) i Norge skriver att han har blivit helt missförstådd, eftersom man har manipulerat hans uttalanden:

"Kreativ klippning, där tre-fyra meningar kom med i Dagsrevyen, ger intryck av att jag vill införa sharia-domstolar i Norge. En sådan tanke jag har aldrig haft, bevare mig väl."
Det är glädjande att den norska befolkningen omedelbart reagerar hårt och obönhörligt mot idén om legalisering av sharia-domstolar, för oavsett hur vi vrider och vänder på det, är sharia sharia, även om Langbach bara har sett en liten del av det, och bara det som muhammedanerna vill visa.

För dem gäller det att framställa det i det bästa ljus de kan ge det, och på så sätt smuggla in det genom bakdörren. Lösa konflikter, ja. Men vi har nu i flera år sett och lärt oss deras strategi. När man räcker dem ett lillfinger tar de hela handen. De säger själva att man inte ta bort något från islam och utelämna annat. Man måste ta hela paketet!
”Det skulle ha varit ändamålsenligt med ett politiskt engagemang som ser lite nyktert på vad det här (dvs sharia) i själva verket är,” säger Tor Langbach.
Han har rätt, men i ordet "nyktert" ingår också att man får ordentligt besked om både gott och ont. Hela paketet alltså!
"Man förbinder shariarätt med avhuggning av händer och sådana saker, men det är ju inte den form som det talas om."
Tja, antingen Langbach gillar det eller inte, så är sharia förbundet med sådana vidriga straffmetoder samt hängning och stening, och därför säger det norska folket NEJ. Är Langbach verkligen så blåögd att han inte vill se islams strategi? Liksom norska domare skall höra på båda parter i en rättegång måste vi se på alla sidor av islam.
"Ut från vad vi (läs: Tor Langbach) har sett så går det ut på medling mellan människor och framstår inte som något hot eller något speciellt skumt."
Du godaste! Vad har Tor Langbach sett?
Och han är domare? Och van vid att undersöka och finläsa!

2 Kommentarer:

Knute sa...

Nytt tjusigt ord för sharia: Rättspluralism

Snart kommer vi att lära oss ett nytt multi-kulti-pk-ord: Rättspluralism

"Lika rättigheter för alla" hör gårdagen till. "Rättspluralism" heter det nyinrättade magiska ordet med vilket den schweiziske professorn Christian Giordano vill bespara muslimerna som lever bland oss att behandlas enligt samma lagar som de otrogna.

Vad socialantropologin enligt professorn kräver är inget mindre än en brytning med det rådande rättsliga systemet i de moderna västerländska staterna. Alla ska inte längre vara lika inför lagen: Ursprung, etnicitet eller religion ska avgöra vilka lagar och domstolar som ska användas.

Först kommer bara delar av de otrognas lag att överleva, och snart har även resten gjort sitt. Då får vi dhimmi-status och lever alla enligt sharia.

"Allahu akbar!"

http://www.pi-news.net/2008/12/scharia-fuer-die-schweiz-gefordert/

http://hodja.wordpress.com/2008/12/29/vi-skal-snart-l%C3%83%C2%A6re-et-nyt-multi-kulti-pk-ord-at-kende/

Spjutflickan sa...

Min artikel om den norske direktör for Domstolsadministrationen, Tor Langbach, er af nogen blevet opfattet som blöd og eftergivende over for Langbach, ja närmest undskyldende (noget jeg aldrig för er blevet beskyldt for, tvärt imod)

I modsätning til hvad Langbach fremförer om sharia, ved jeg - som vi alle i modstandskampen ved - udmärket hvad sharia er og har derfor ikke et klap tiltro til Langbach, hvilket heller ikke kan misforstås af min artikel

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.