13 oktober 2011

"En dåres försvarstal"A collection of things

Sossepolitiker och journalister är listiga, det är därför de släpper nyheten om Jugholts bedrägerier nu och inte senare när valet närmar sig. Då kommer allt vara glömt och Jugholt framstå som snövit, hur rävröd han än är.

Rävröd sossepolitiker ville inte se sin bil förvandlad till en carbecue. Malmö-bossen Reepalu fick till att börja med medhåll av storsossen Jugholt, med ett förslag om att införa temporära medborgarskap för invandrare, för att kunna utvisa dem om de visade sig vara kriminella.

"Eftersom ett svenskt medborgarskap delas ut till kreti och pleti utan något större kontroll så borde de med samma logik kunna bli av med det lika lätt."

Riktigt så rättframt uttryckte sig inte Reepalu, även om det var andemeningen. Naturligtvis gillades det inte av sossarna i sina elfenbenstorn i Stockholm. Men genom att samarbeta med SD skulle Jugholt haft chansen att vända skutan och rädda Sverige. Om han nu hade varit en ärlig man...

Det är inte bara bilar som brinner i Sverige; i Kalmar står ett helt köpcentrum i lågor. Bevisligen är ungdomarna där missnöjda över bristen på fritidsgårdar (= bristen på moskéer osv) och nöjer sig därför inte längre med att tända eld på papperskorgar. Tvivlet gnager nog i en del sossepolitiker om det var så klokt att importera väljare från oroshärdar i Asien och Afrika.

5 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Bilden är från Facebook ritad av Jüri Kann. Det finns flera bilder, alla mycket bra....

Anonym sa...

Fast det är nästan bara etniska svenskar som bor här i Berga

Hjalbert sa...

Ett helt köpcentrum med massor av butiker brann ner! Nu har polisen tagit några från gänget som härjar Berga i Kalmar. Undrar hur dessa ser på sin verksamhet, heligt krig i Allahs namn?

Knute sa...

Sverigedemokraterna ska demonstrera i Malmö, och naturligtvis kommer kommunister och islamister göra sitt bästa för att sabotera. Jättebra att det finns något att göra en lördagseftermiddag, för nu kan 2000 "anti-fascister" demonstrera mot 20 sverigedemokrater och sen gå på efterfest och känna sig goda.

I ett anfall av nostalgi meddelar "Ung vänster" att de under motdemonstrationen tänker skrika Martin Niemöllers kända dikt:

"Först kom de för att hämta judarna
men jag höjde inte min röst
för jag var inte jude.
Sedan kom de för att hämta kommunisterna
men jag höjde inte min röst
för jag var inte kommunist."

Men nu är det inte 1946. Vilka är nutidens nazister egentligen? Visst stämmer Niemöllers ord, men även Churchills: "Framtidens fascister kommer att kalla sig anti-fascister." Vilket bevisas av att deras kompisar är kvinnoförtryckande och böghatande radikala muslimer.

"Först kom de för att hämta bögarna"

http://everykindapeople.blogspot.com/2008/01/frst-kom-de-fr-att-hmta-bgarna.html

Hjalbert sa...

Sossar och andra i sina elfenbenstorn i Stockholm tror att deras stad är världens centrum och att allt som ligger bortom tunnelbanans ändstationer egentligen är ganska ointressant.

Men så är det inte. Det är Lund som är världens centrum.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.