06 oktober 2011

Gamla hippies

Ta en titt på dessa bilder från WallStreet.

Gamla hippies och medelålders marxister från förorterna som anklagade TeaParty-rörelsen för att vara rasistisk.
Var är minoriteterna här?

Vad dessa människor ägnar sig åt är fullständigt bortkastat, men i vanlig ordning känner de sig väl präktiga och duktiga.

Om Washington DC ger bort pengar, tjänster, stimuleringspaket, kvoter och importtullar, kommer Wall Street naturligtvis att emot pengar, tjänster, stimuleringspaket, kvoter och importtullar. Så enkelt är det.


Hur länge tänker vi stå ut med det, är frågan vi borde ställa oss och denna Protest borde hållas på Pennsylvania Avenue.


5 Kommentarer:

Anonym sa...

Oj då! Var går gränsen för gammal; 19–22 år? Amatören Lundgren som blev sopgubbe efter Kjell Olof Feldt är däremot intressant. I näringslivet kallas en sådan person för målvakt...

Anonym sa...

Ja det är ju tråkigt att folk protesterar mot wall street. Folk där är ju så hederlig och gör ju ett så bra jobb...

Berit sa...

Det tragiska för de protesterande och för oss - är att de kommer att använda sin energi på att utöka områden som är ineffektiva, inskränkta, utnyttjande, improduktiva i den politiska världen, vilket ger sådana som Barney Franks ( han bakom huslånen) och Obama ännu starkare inflytande över sådana som Steve Jobs och Henry Ford. -Och de och vi kommer att bli allt fattigare av den anledningen,
Begriper du det Anonym?

brodeur sa...

Ser ut som svenska vänsterflummare..................

Knute sa...

Hvad medierne ikke fortæller om Occupy Wall Street – en bevægelse der blev planlagt i 1966

Occupy Wall Street demonstranterne indoktrineres og organiseres på bl.a. USA’s universiteter så den kan lave ‘spontane’ aktiviteter.

http://hodja.wordpress.com/2011/10/09/hvad-medierne-ikke-fortaeller-om-occupy-wall-street/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.