15 oktober 2011

Jesu ansikte

Juan Pablo Pino, en colombiansk fotbollsspelare i laget An-Nasr, har arresterats i Riyadh i Saudiarabien för att han har en tatuering på överarmen, som föreställer Jesu ansikte.

Han stoppades av den religiösa polisen i en stormarknad för att han hade en tröja utan ärmar, så man såg hans tatuering.

Hans tränare har tidigare varnat honom att om han gör korstecknet innan en match, slår de ihjäl honom.

Till den första islamiska lögnhals och till den första landsförrädare som är en vän av islam, och som påstår att Jesus i koranen betraktas som en profet, ge honom en rungande hånfullt Buh, även om båda också förtjänade några ordentliga spark i rumpan, för denna arrestering av Juan visar att det inte finns någon sanning i vad de säger oss, när det passar dem att dra oss vid näsan idag för att slå oss alla ihjäl i morgon.

Vi har förstått att islam är en fredens religion och att det är just för denna freds skull som de inte snabbt nog kan erbjuda oss den eviga freden.


Adriana Bolchini på bloggen "Lisistrata.com". Ursprunglig källa: AsiaNews.it

3 Kommentarer:

Knute sa...

Islams fobi mot att avbilda ansikten är grotesk. Eftersom Jesus namn förekommer i Koranen (även om det inte finns några likheter med Bibelns Jesus), så har den stackars fotbollsspelaren gjort sig skyldig till hädelse och brott mot sharialagen, och eftersom det är i Saudiarabien riskerar han sitt huvud!

Knute sa...

För att fortsätta resonemanget. Präster och biskopar som pratar om "dialog" med islam borde betänka att i Etiopien brändes 69 kyrkor ned på grund av "rykten" om skändad Koran. Detta hände under ett par dagar i början av mars i år.

Så det gäller att vara vaksam över de skatter i form av målningar och statyer som finns i våra kyrkor.

Nu förekommer ju bilder rikligt i vår värld, liksom musik, ett annat hatobjekt, så radikal islams kamp mot civilisationen borde vara dömd att misslyckas.

http://everykindapeople.blogspot.com/2011/07/69-kyrkor-brandes-ned-pa-grund-av.html

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Hur faen han kunnat låta sig rekryteras till ett skitland som Saudibarbarien är obegripligt. Så tillvida han inte råkar vara en rätt medioker spelare som mer kända fotbollsländer ändå hade ratat. Ett alternativstraff till halshuggning kan ju bli antingen arm-kapning eller att dom flår av skinnet på just den armen. Med tanke på vilka barbarer vi har att göra med skulle ingenting förvåna mig. Fast i hans fall får han nog skylla sig själv eftersom han valt att spela i detta stenåldersland.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.