17 oktober 2011

Londonistan; Sakta men säkert


Gates of Vienna har en intressant artikel om islamiseringen av Storbritannien, som inte alltid är så påtaglig som denna skylt anger, men var du än befinner dig numera i London präglas staden av islams värderingar.

Om det bara handlade om att terrorister bombar byggnader och kollektivtrafik, skulle det vara lättare, för även den mesigaste Europa-regering skulle känna sig skyldig att agera när liken ligger staplade på gatan. Men det finns en gammal teknik som mycket väl förstås av varje smart mobbare.
Om man vill knäcka en person, attackera man inte honom rakt framifrån. Man brutaliserar inte och utsätter honom för alltför mycket smärta och tortyr, vilket kan väcka ett envist motstånd hos alla utom de svagaste. Man gör det bara en aning obehagligt, stör hans liv lite på gränsen till vad han kan uthärda och han kommer att leta efter den enklaste vägen till ett nytt sätt att normalisera sin tillvaro.

Det finns folk som härjar på gatorna på grund av några tecknade bilder? Varför?
Den mest smärtfria lösningen skulle vara om vi alla kom överens om att inte publicera dessa teckningar.....Eller hur? (Mark Steyn)

--------------

I den moderna, politiskt korrekta, västerländska traditionen, anser man att om någon uttrycker avsky mot en religion jämställs det med att man vanärar mänskliga rättigheter, ras eller etnicitet. Men Islam är egentligen inte alls en religion utan snarare en bakåtsträvande politisk ideologi med religiöst fluff.

Vad som följer är inte uttömmande, men låt mig ta upp några av höjdpunkterna som ligger till grund för mitt eget avståndstagande:

1.Vi kan ju starta med förtryck; det allestädes, institutionaliserade förtrycket och förnedringen av kvinnor i det muslimska samhället. Belackare hävdar att Koranen inte främjar denna attityd, men vi ser ständigt nedvärdering av kvinnor, sexuell rädsla för kvinnor, fängslandet av kvinnor, omyndigförklarandet av kvinnor, den sociala marginaliseringen av kvinnor.

2. Den öppna och institutionaliserade antisemitismen inom islam, som är uppriktigt sagt paranoid och av psykotiska proportioner.

3. Antagandet av offer-rollen samtidigt som man aktivt diskriminerar andra religiösa grupper och sedan skriker "islamofobi!"

4. Det hycklande kravet på tolerans samtidigt som man främjar intolerans och trångsynthet bland sina egna anhängare.

5. Förhärligandet av döden i stället för livet.

6. Främjande av okritisk lydnad och bestraffning av självständigt tänkande.

7. Idé-torka och brist på rationellt tänkandet bland dess ledare.

8. Oförmågan att otvetydigt fördöma de barbariska handlingar som utförs i islams namn.

9. Det faktum att de tvingar sin religion på mig. (se bild ovan!)

6 Kommentarer:

Knute sa...

Ung og naiv: Københavns integrationsborgmester Anne Mee Allerslev (31) vil betale salafister for at omvende salafister.

http://www.politisk-ukorrekt.dk/?p=1134

I mange år troede jeg også på, at det var demokrati, ligestilling, tolerance etc., Vesten havde som målsætning i sin politikudformning overfor muslimske lande. Den tro har jeg forladt. Det er islamisering af både Europa og Mellemøsten, der er målet. Det er os, man vil have udryddet. Folkedrab på kristne i Irak og Egypten er bare “collateral damage”.

http://universalgeni.wordpress.com/2011/10/22/farvel-til-mellemostens-kristne/

Hjalbert sa...

Fjordman: "Jag kommer att vara mer synlig än någonsin"

http://snaphanen.dk/2011/10/24/fjordman-jeg-vil-vaere-mer-synlig-enn-noensinne/

Hasse sa...

"6. Främjande av okritisk lydnad och bestraffning av självständigt tänkande."

Detta gäller även s k moderata muslimer och omfattar inte bara den islamiska ideologin utan även medier, föräldrars uppfostran av barn och ungdomar, relationen mellan chef och anställda och mellan lärare och elever. Den som har högst formell status anses automatiskt ha rätt och den som kritiserar honom bestraffas eller idiotförklaras oavsett vad som är rätt och fel.

Det här är intressant nog både en förutsättning för islams bevarande samt orsaken till de islamiska samhällenas efterblivenhet och stagnation. Det finns helt enkelt inga troende muslimer som är självständigt tänkande. De muslimer som besitter denna förmåga är antingen ointresserade av islam eller på väg att lämna islam.

Här är ett intressant vardagsexempel på avsaknaden av kritiskt tänkande i arabvärlden. En muslimsk man tillåts bre ut sig i egyptisk tv om sin övermänskliga fysiska styrka. Hans utsagor tas för sanning av programledarna utan att några bevis efterfrågas. Kanske för att han "tackar" Allah för sina krafter och på så vis "lånar" trovärdighet därifrån?
http://www.youtube.com/watch?v=rIVCpzSQTPc

Anonym sa...

Jag har blivit attacked två gånger av muslimska män i Regents Park i London. Moskén ligger precis bredvid, o ibland ser man bara muslimer i denna underbart vackra park. Jag blev knuffad av två män bara för 1)att jag promenerade som ensam kvinna (utan en man som eskort), 2)för att jag inte flyttade på mig när jag gick på en smal stig(paralellt med Ldn Zoo). Jag trodde de var som andra gentelmän och att de skulle gå en efter den andre, men i stället separerade de sig och knuffade mig på varje axel. Det blev en sådan knuff att jag inte kunde lyfta upp min arm på ett år! Jag kunde inte skrika åt dem, eller åt någon annan, eftersom jag var precis ensam på detta speciella ställe i parken. Så fort jag blev lite ensam ringde jag till polisen. Tyvärr var det inget de kunde göra, men jag har märkt att det nu finns cycklande polis i parken, vilket känns tryggt. Andra kvinnor har berättat för mig att de inte törs promenera ensamma i parken. Jag ska då aldrig sluta promenera ensam, som jag har gjort i trettio år, bara för det nu finns män som inte vill att kvinnor får vara självständiga. Vi måste sluta upp o hålla tyst om vad islam påverkar vår vardag. Varje dag är det något nytt. Detta måste sluta. Vi får inte gå med på deras villkor. Hur kommer det säg att invandrare kan förstöra o påverka "our way of life"? Man tar väl seden dit man kommer, eller som man säger här "When in Rome, do as the Romans' do". Säg "no" till Islam i Europa.

gäster sa...

Varning för Londonistan!

Direkt efter 7/7 2005 skrev amerikanska Christian Science Monitor:

"Länkat till strävandet efter politisk makt är en del radikala muslimers försök att påbörja en islamiseringsprocess av brittiska städer.

Förra månaden krävde muslimska grupper i Glasgow i en petition till stadsfullmäktig förbud för en italiensk restaurang att servera alkohol till sina gäster på uteserveringen.

Sjukhus i Leicester överväger att förbjuda biblar på vårdavdelningarna för att undvika att kränka muslimska patienter.

I Birmingham började en grupp som kallar sig Muslimer mot reklam att måla över annonspelare som de ansåg kränkande mot Islam - inriktande sig på annonser för Levi-jeans, parfymer och kvinnliga underkläder."

I Vdare-artikeln nämns även krav på att sjukhussängar skall vändas mot Mecka fem gånger per dag. En sjuksköterska anser att det vore bättre om de ständigt var vända mot Mecka.

Tidigare har jag läst att man krävt att toaletter i brittiska fängelser inte får vara vända mot Mecka. Kanske en indikation på omfattningen av muslimer som döms tilll fängelse.

http://everykindapeople.blogspot.com/2008/01/varning-fr-londonistan.html

Knute sa...

Skam utan like i engelska städer

"In these cities, teams of vigilantes terrorise Pakistani communities. They turn up unannounced to homes, insisting that Ramadan is respected and checking that everyone has come to prayers. They force shops to close, they check that the community is fasting, that women wear the veil.
Let me be clear. No Muslim woman should be forced to wear a veil. No woman wore it in the era of the Prophet. These Muslims may see themselves as community champions, but they are fanatics who make life a misery for young people who want to integrate.
It is time for liberal Muslims to speak out.The defenders of our precious multiculturalism must get real. My message to those who promote these entrenched ghetto ideas is this: go home if you want to practise your form of Islam. There is no place for it here."

http://www.document.no/2012/08/skam-uten-like/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.