19 oktober 2011

Någon ville att han skulle vara tyst ett tag

Det är den pinsamma sanningen.
Tjuvar i Chesterfield stal Obamas lastbil med all elektronisk utrustning, podium, presidentemblem och det värsta av allt hans livsviktiga Teleprompters.

Teleprompters är de två skyltarna ni ser på bilden där alla hans tal står skrivna och som gör att han vrider huvudet fram och tillbaka, så att vi ska luras att tro att han tittar ut över publiken.
De övriga prylarna är de som Obama behöver bara för att tala till en grupp tredjeklassare i en vanlig skola!
Hur som helst, tjuvar stal hela bilen, värd ca. 200,000 dollar. Bilen hade inga särskilda markeringar som gör att den var lätt att identifiera och den återfanns bara några kvarter från stöldplatsen.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Snuttiplutt.
Du låter lite avis.

/Danne

Berit sa...

Snuttiplutt på dig själv, Danne.
Du kan inte föreställa dig hur Obamas ständiga tal står mig upp i halsen. Han gör propagandabussturer för sin omvalskampanj där han (precis som avsikten var) gömmer sig bakom att republikanerna blockerar hans briljanta planer.
Han anser att vi, landets befolkning är för dum, så nu ska han dela upp sin plan eftersom vi inte kan förstå allt på en gång.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Obama verkar m a o ha rätt mycket gemensamt med vår egen Jättebebis. Han anser ju oss vara det sovande folket.

MS sa...

@Robin S

Har han fel?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.