10 oktober 2011

Ner med de onda företagen

Gå med och protestera mot företag genom att använda det sociala nätverket (drivet av företag), smartphones (gjorda av företag), underhållet av mobiloperatörer (företag), iklädd designer kläder (tillverkade av företag), fånga allt på bild med din kamera (tillverkad av företag), och ta dig till demonstrationen med bil, buss, cykel eller skor (alla tillverkade av företag).
Vi kräver mer från dessa giriga företag!
Låt oss träffas efteråt över en kopp kaffe på Starbucks!
--------------
Jag tror att det skulle vara rätt kul att gå fram till någon av demonstranterna och be dem donera sin laptop, ipad, iphone... till välgörenhet eller till närmaste skola. De skulle befria dem från Kapitalismen att omfördela lite av rikedomen.
-------

"Företeelsen 'Girighet' har fått mycket dålig rykte men ärligt talat ser jag inte något fel med girighet. Jag tror att de människor som alltid attackerar girighet, skulle vara mer trovärdiga om de tackade nej till nästa löneförhöjning..." - Murray N. Rothbard

5 Kommentarer:

Anonym sa...

En amerikansk kvinna sa till mig - det finns en sak som du måste veta om du ska bo i USA >>>
First comes money >>>>> second comes money >>>>
>>>> third comes money .......
In MAMMON we trust .....

**************************
/// SS

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Dom är bara generösa med andras pengar, aldrig sina egna. Bara se på Ljugholt och hans fru, Måna Muslim och hennes företrädare med sin herrgård. Aldrig att Den Fete och Anitra skulle låta ensamkommande bo på "torpet". Möjligtvis skulle dom kunna tänka sig lagstifta så att dom kan bo på ditt torp.

Berit sa...

Och amerikanarna är de mest generösa människorna på jorden. Ingen nation eller privata donatoter ger per capita så mycket till välgörenhet som de.

Anonym sa...

En viss girighet måste vi faktiskt vara utrustade med, annars skulle vi inte överlevt som art. Konstigt nog är socialister, som inte för sitt liv kan inlemma detta faktum i sin tro, bland de mest giriga. Se på Juholt, säkert girigare än den girigaste kapitalist.

Berit sa...

Johannes, försök igen utan att vara oförskämd och förklara denna gång vad du menar.
Har du hört talas om sarkasm?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.