20 oktober 2011

Obama gjorde det!

Obama gjorde det igen! Han tog ihjäl ytterligare en skurk. och journalisterna får orgasmer.

"Vi har aldrig tidigare haft en president med så enastående utrikespolitik. Denne Barry har gjort vad 8 presidenter före honom försökt åstadkomma.
Nixon kunde inte göra det, Reagan försökte. ...."

Journalisterna är alldeles till sig över de miitära aktionerna. Jag får intrycket att de försöker få oss att tro att Obama själv hade fingret på avtryckaren.
När jag hörde på nyheterna i dag att Kadaffi gått till de sälla markerna visste jag att åtminstone en person, Calypro Louis (Farrakhan), ledaren för the Nation of Islam inte skulle bli lycklig och inte heller pastor Wright. Båda dessa män älskade Kadaffi. De var "Bros"

Den 28 maj i år kallade Farrakhan, Obama för en mördare som blandade sig i händelserna i Libyen.

"Min broder ger order om att Kadaffi ska dödas
Vi röstade för vår broder Barack, en underbar människa med ett gott hjärta. Nu är han en avrättare. Vi talar om en man som dödar sitt eget folk . Vi har en mördare i Vita Huset!"

Vid ett annat tillfälle frågade han Obama: "Vem tror du att du egentligen är?"

Journalister drägglar och förutspår att detta ska leda till en enorm valseger för Obama:
"Det är en verkligt bra dag för amerikansk politik. Obama har fått upprättelse.
Under vissa omständigheter och vid rätt tillfälle kan man med UN:s välsignelse och stöd i området vända ett diktatoriskt styrelsesätt till förhoppningsvis, ett med demokratiska värderingar."
Vad Bush gjorde kan naturligtvis inte alls ljämföras med detta !

Ryktet säger att Kadaffi bad för sitt liv: Skjut inte Skjut inte! Men Obama sade: Skjut!

När Saddam Hussein dödades sade Obama att det bara var en distraktion. En distraktion från Bushs sida för att rikta uppmärksamheten bort från en svag ekonomi.
Nu tar man alla chanser att flytta fokus från en usel ekonomi till Obama, hjälten och räddaren av demoktari i arabiska länder.

Vanligtvis brukar presidentkandidater ladda upp för vad de kallar en Oktober-överraskning.
En dramatisk händelse av något slag som ger dem luft under vingarna ca. tre veckor före ett val. Avrättningen av Kadaffi kom lite väl tidigt för att fylla den funktionen inför nästa års val.
Mubarak är borta, den där killen i Tunisien likaså, för att inte tala om Osama bin Laden och al Awlaki. De busar som finns kvar i världen bör nog passa sig noga när det närmar sig presidentval i USA.

2 Kommentarer:

Knute sa...

Gaddafi: "Jag älskar dig som en son, Obama."

http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-12794591

Farrakhan: "Vem i helvete tror du att du är, Obama."

http://everykindapeople.blogspot.com/2011/03/vem-i-helvete-tror-du-att-du-ar.html

Knute sa...

Vad vi får istället för Gaddafi är fortfarande oklart, men det är tydligt att de nya makthavarna har satt in en tidigare medlem av al-Qaida som arméchef, att al-Qaida-light har ett växande inflytande på styret, att rebellerna begränsar pressen, torterar civila, massakrerar svarta, använder polisstatsmetoder och generellt inte är särskilt fina i kanten.

http://www.uriasposten.net/archives/30401

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.