17 oktober 2011

One of us is lying....

Hur visste Eric Holder att han inte visste?

Låter egendomligt, eller hur? Men lyssna till denna rapportering (från CNN av alla platser!)Den 3 maj i år vittnade Eric Holder (justitieminister ) under ed, att han bara haft vetskap om "Operation Fast and Furious under de senaste veckorna".
Så hur var det möjligt för Eric Holder att göra det helt klart för Barack Obama att han inte visste någonting om denna skandal i mars, när han pratade med presidenten - om han först fått kännedom om skandalen någon gång i april? Och hur kan det vara möjligt att en Inspector General förmodligen tilldelades fallet utan att Eric Holder visste om det?

Det ser ut som någon ljuger här och på tal om att ljuga, tror någon verkligen att Obama fick kännedom om skandalen genom att titta på nyheterna?

Det händer alltför ofta när man med svek och lögner försöker samordna den officiella versionen av en händelse "att det inte går ihop sig på slutet" och det verkar vara vad om händer i detta fall. Om Eric Holder och Barack Obama tror att de kan ljuga sig ur denna skandal måste de börja med att samordna lögnerna.

Eric Holder är chef för justitiedepartementet så hur kan fallet utredas av hans underordnande, Inspector General ?
Departementet, som ska ta hand om utredningen,( OIG.) är underställt justitiedepartementet. Att tro att de ska utföra en opartisk utredning eller vara oberoende är skrattretande.
Kom ihåg att denna skandal kommer inte att kriminalisera enbart Holder utan leda raka vägen uppför stegen mot Vita Huset.

2 Kommentarer:

MS sa...

De är lika goda kålsupare. De förenas i sitt hat över sitt eget land. För dem handlar allt om att hämnas på den vite mannen. Ta upp i en post vad Holder alltid går runt med i sin kavajficka.

Berit sa...

MS, jag antar att du syftar på vad man kan hitta i Christian Adams bok "Injustice, som beskriver det häpnadsväckande ideologiska anställningsförfarandet som Obama / Holder/ Justitiedepartementet ägnar sig åt och hur man avstod från att ställa New Black Panther Party till svars när de hotade och skrämde folk från att rösta.
Enligt Obama/Holder kan bara vita, aldrig svarta, vara rasister. Tidigare orättvisor uppväger alltid nutidens verklighet.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.