06 oktober 2011

Pat Condell om den palestinska lögnen


Pat Condell fattar äntligen. Det handlar inte om Israel. Det handlar om judar.

"Det handlar inte om territorium, och det handlar verkligen inte om rättvisa eller mänskliga rättigheterna, eftersom arabiska samhällen inte känner till innebörden av dessa ord. Det handlar om Jude-hat, så som det presenteras i Koranen och som det predikas i moskéer och lärs ut till barnen i arabländerna dag ut och dag in, generation efter förgiftad generation."
Robert
-----------
Israel kontra araber ..... en enkel ekvation!

Det finns mindre än sju miljoner judar i Israel och över tre hundra miljoner arabiska muslimer i tjugotvå nationer som tillhör Arabförbundet. De flesta av dem skulle bli överförtjusta att se judarna och deras lilla stat utrotad.

Med andra ord, den dag när sju miljoner arabiska muslimer är omgivna av 300 miljoner skrikande judar, då kommer jag att sympatisera med araberna!

1 Kommentarer:

Knute sa...

När du läser artiklar som enbart TT har fantiserat ihop utan att referera till någon utländsk nyhetsbyrå eller ens till den vänsterextremistiska israeliska tidningen Ha'aretz då vet du att nattlampan lyst i diktarverkstaden.

"Hundratals olivträd förstörda på Västbanken"

http://hanavihehadash.blogspot.com/2011/10/dikt-och-forbannad-logn.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.