18 oktober 2011

Efter Olof Palme-skandalen‏: ta bort det gatunamnet!

Ett stort tack till Julia Caesar för en noggrann och avslöjande redogörelse av den exempellöst pinsamma skandalen i Olof Palmes regering på 1970-talet. Läs hennes krönika på Snaphanen.

Svenskarna hade den gången uppenbarligen ännu inte insett vilken demoralisering fyrtiotalisterna hade orsakat befolkningen.

De kunde inte i sin vildaste fantasi föreställa sig att deras upphaussade och avgudade statsminister Olof Palme i sin maktfullkomlighet kunde glömma varje form av allmän moral.

Tidningen "Världen idag", som har en kristen livshållning, skrev flera gånger (bl.a. 21.5.2008) om en del av skandalen kring Olof Palmes regering, nämligen "bordellhärvan" men kom - enligt Julia Caesars aktuella artikel - inte till botten i det ganska omfattande materialet och kunde därför inte avslöja den bevisfasta sanna verkligheten.

Spydpigen spred det i "Världen idag" publicerade materialet (sista gången 30.1.2010), som vad angår Fälldins inblandning visade sig vara fel. Jag beklagar detta naturligtvis, varför jag skickar detta till mina skandinaviska kontakter.

Jag föreslog också att gatunamnet "Olof Palmesgade" i København och Århus (och andra danska städer?) borde tas bort.

Det förslaget står jag naturligtvis fortfarande för. Perversitet och bottenlös omoral behöver vi inte direkt göra reklam för.

Ta bort det gatunamnet!

1 Kommentarer:

presound sa...

Låt mig påminna om de 14-åriga flickor som utnyttjades. De om någon har identifierat de
skyldiga.
Även Fälldin var igenkänd, vid besök.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.