14 oktober 2011

Tusen mot en

Här är ett flygblad för Gilad Shalits frigivning.

Den israeliska fången Gilad Shalit som tillfångatogs för fem år sedan, är nu släppt i utbyte med 1000 terrorister (eller om man vill palestinska krigare) som har tillfångatagits i krig.

Detta innebär att 1000 palestinier är värda en enda israel.

Skäms de inte över att vara så lite värda ... men å andra sidan, vad kan man förvänta sig av ett folk vars mödrar drömmer om att föda kamikaze-vapen.

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det är verkligen ofattbart hur Hamas ser på sina egna krigare. I boken "Son of Hamas" berättar Mosab Hassan Yousef (som är son till en av Hamas 7 grundare) hur det i israeliska fängelser utövas tortyr mot de palestinska fångarna av palestinierna själva som vida överstiger den israeliska tortyren (ett slags fängelse i fängelset) för att frampressa erkännande om "förräderi" och dylikt. Han upplevde denna palestinska tortyr som fullkomligt outhärdlig eftersom de palestinska fångarna "offrar sig" för saken och själva denna tortyr var utlösande till att Mosab lämnade Islam.
Om Hamas hade minsta medkänsla med sina egna krigare skulle de naturligtvis utväxla dem mot någon israel så fort det gick. Fast det gör de inte utan låter dem sitta i fängelse och utsättas för den palestinska tortyren tills de blivit över tusen som kan utväxlas mot en enda israel. Heder åt israelerna som månar om sin egen soldat så mycket att de är beredda att utväxla till vilket pris som helst.
/SB

Anonym sa...

Jag tror inte på Israel - jag tror inte på Palestina - jag tror inte på djävulen !!

///SS

Hjalbert sa...

Israel är en modern västerländsk demokrati. Däremot är det inte otänkbart att det är någon slags djävul som styr det arabiska tänkandet.

Anonym sa...

Jag tror faktiskt att det är djävulen. Om du går tillbaka till Allahs 99 namn så är några av de mest framträdande den "stoltaste", den "störste bedragaren", "förstöraren", den "som skapar lidande" etc. Det är faktiskt så som Satan beskrivs i Bibeln.
http://www.youtube.com/watch?v=7GPbWXG1BlE&feature=related
Det skulle i så fall förklara varför islamisterna uppträder så som de gör.
/SB

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Att det är djefvulen skulle också kunna förklara varför dom är så fixerade vid att förinta alla kristna symboler, från kyrkor, till kors, bilder på Jesus, att få bort kristna högtider eller att åtminstone döpa om dem. Påminner nästan om alla klichéer i amerikanska skräckfilmer.

Knute sa...

Med det marknadsvärdet är det inte underligt att Hamas redan håller på att planera sin nästa kidnappning.

http://semit.wordpress.com/2011/10/18/vi-vil-kidnappe-flere-soldater-hamas/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.