16 november 2011

11 sekunder och du är ute!

Hela dagen i går bombarderades vi från medias sida om att Herman Cain fullständigt gjort bort sig och inte längre är kvalificerad som president.
Nej, det handlade inte om de sexuella närmanden som det påstås att han gjorde för 12-13 år sedan utan om hans 11 sekunders paus innan han svarade på en fråga om Libyen.

"Han är hjärndöd....vet inte var Libyen är...fullständigt olämplig..."

Även i Sverige (Dagens Nyheter) skriver man om det så här:

Nyligen drabbades den republikanska presidentkandidaten Rick Perry av blackout i en debatt. Han kunde inte komma ihåg vilka departement han lovat lägga ner om han får makten.
På måndagen upplevde en annan kandidat i det republikanska startfältet, Herman Cain, sitt ”ooops”-ögonblick när han snubblade betänkligt på orden i Libyenfrågan.
Minns ni när Joe Biden sade om Obama: "Nu har vi äntligen en ren, vältalig, svart man på vår sida."
Inte bara är Cain "o-ren", men nu har man bevisat att han inte är vältalig och det är allvarligt.

Jag kommer också ihåg när Slipade-Barry under sin valkampanj skröt med, att han besökt snart alla USAs stater, 57 av dem. Det var bara Alaska kvar. Jag antar att det är nr. 58?

Media jublar över Herman Cain och Rick Perrys "blackouts", som DN kallar det. Om vi ska använda ett engelskt ord tycker jag att "brain fart" är bättre, men jag har fortfarande inte hört ett ord från dem om att den mest briljante presidenten någonsin, uttalade sig i går om sin hemstat Hawaii och påstod att han befann sig i Asien. Senast jag kollade, är Hawaii en del av Polynesien, inte Asien.
Jag kan inte dra mig till minnes att någon amerikansk delstat är en del av Asien. Man borde kunna begära så pass mycket kunskap, från en som påstår att han är född där.


1 Kommentarer:

Anonym sa...

Tänk om..

Herman Cain mot alla odds, gjorde något så sällsynt som att faktiskt tänka
på att ge ett (för de flesta ovanligt) vettigt, icke redigerat svar...

Att ens förvänta sig något sådant i Svensk press,eller TV-debatter är
fullständigt otänkbart. Med en halv-hysterisk sk. debattledare,samt en
handplockad rätt-tyckande åsiktspanel som stressas att haspla ur sig
vad som för närvarande är kutym att tycka.. Tyvärr är pressen mest
intresserad av sensationer vare sig de är sanna eller ej. Skiten går ju att
att be om ursäkt för med en liten notis undangömd nånstans. Sven F.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.