06 november 2011

Användbara idioter

Pat Condell skräder som vanligt inte orden och Sverige börjar få skrämmande dåligt rykte i resten av världen.Är det möjligt att ha en öppen, ömsesidig diskussion om detta?

* * *
Inte bara i Malmö - antisemitism även i Sveriges Television:

SVT-personligheten Gina Dirawi är aktuell som programledare för årets Melodifestival.

Hon publicerar grovt antisemitiska kommentarer på sin blogg. Ett axplock:
”sionisterna asså, dom ska alltid ligga bakom allt (JUDAR) !!!”
”Israeler och judar är omänskliga. de har inget blod i kroppen.”
”en droppe blod av en arab är värd 1000 israeler”

Hon skäms förstås över att palestinierna inte räknar sig mer värda än att den israeliska fången Gilad Shalit som tillfångatogs för fem år sedan släpptes i utbyte med 1000 palestinska krigare... men å andra sidan, vad kan man förvänta sig av ett folk vars mödrar drömmer om att föda kamikaze-vapen.

Att det finns en stat som heter Israel är en nagel i ögat på många muslimer, men judehatet har sitt ursprung i Muhammeds liv och lära. Han begick folkmord på en judisk stam i Medina, och våldtog dottern till stammens ledare. I Koranen försökte följaktligen "profeten" rättfärdiga sitt beteende genom att uppmana till förföljelse av judar.

I Malaysia har "Lydiga fruars klubb" utgivit en bok med denna egendomliga titel: Seks Islam, Perangi Yahudi Untuk Kembalikan Seks Islam Kepada Dunia (Islamisk Sex, bekämpa judarna för att återbörda islamisk sex till världen). Bekämpa judar? Är det för att visa att de följer Muhammeds exempel både vad gäller sex och våld?

När nazism, islamism och kommunism smälte samman

6 Kommentarer:

Knute sa...

Sveriges utrikesminister Carl Bildt sitter till midjan i arabisk olja och försummar aldrig ett tillfälle att sätta tummen i Israels öga. Han har också låtit sig fotografera tillsammans med "aktivister" på det turkiska "Ship to Gaza". Det är dubbelmoral:

Muslimska trupper från Turkiet ockuperar Kurdistan. Enligt internationell lag har Turkiet rätt att göra det för att bestraffa och förhindra terrorism. Bortsett från om det är rimligt att beteckna kurdiska separatister som terrorister, reser det en intressant fråga: Varför visas inte Israel samma hänsyn som den man ger till Turkiet?

Alla de människor som hyperventilerar över nya byggnader, projekt och planer för Jerusalem verkar glömma ett grundläggande faktum: Jerusalem är en modern, levande, växande stad, inte ett fossilt museiföremål.

Gudskelov är det inte Bildt och det högljudda Ship to Gaza-gänget som bestämmer Sveriges och EUs utrikespolitik. Om Israel skulle upphöra att existera, skulle en viktig motor för världens ekonomiska utveckling försvinna.

Kenneth sa...

Om Pat Condell tycker illa om Sverige så betyder det att man gör rätt. Om man är omtyckt av honom är man illa ute...

Berit sa...

Och med det menar du????

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Kenneth är bara en PK-nolla som fått hjärnan välmrinerad i kulturmarxism under allt för lång tid.

Knute sa...

Israel: Sverige sämsta land, men Norge det mest ovänliga landet

Medan Israels folk och regering avvaktar de europeiska ländernas reaktioner på Rapporten från IAEA och Irans nukleära kapacitet kan det vara intressant att se hur Israel ser på Europa och dess hållning till Israel.

Medan Sverige intar en plats och klass för sig i relation till Israel, så vinner ändå Norge priset som mest ovänliga land.

Hur kommer Nordeuropas två mest antiisraeliska stater att reagera, när Israel sätter stopp för Irans nukleära kärnstridsspetsar? Hur reagerar enskilda stater på att Irans atomvapenprogram slås ut av Israel när alla vet att Irans atomprogram också utgör ett globalt hot?

http://missionxp.webblogg.se/2011/november/israel-sverige-samsta-land-men-norge-det-me.html

Knute sa...

Pat Condell om Oslomabad: “One in ten Norwegian women over the age of 15 has been raped.”

http://hodja.wordpress.com/2011/11/10/pat-condell-om-oslomabad/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.