12 november 2011

Asylbluffen: det är länge sedan flyktingarna tog slut

”När skall du skattebetalare förstå att du är grundlurad? När skall du förstå att endast SD är emot detta lurendrejeri,” skriver Stellan Bojerud apropå ett brev från en migga, alltså en som är anställd på det svenska Migrationsverket, ”De skrattar åt oss, förstår ni inte det?”

”Jag har arbetat på Migrationsverket i snart tio år. Under dessa år har jag tagit emot och introducerat många nya handläggare. Det är oftast personer som har ett särskilt intresse för mänskliga rättigheter, som läst folkrätt, varit i utvecklingsländer och skrivit examensarbeten, eller jobbat.

Gemensamt för dem alla är att de efter en tid hos oss brukar efterlysa flyktingar. De har nämligen trott att det är sådana som kommer till Migrationsverket. I stället så möter de människor som de ganska snart inser gör allt för att lura dem. Som förfalskar dokument, som ljuger eller bättrar på sin historia, ändrar identitet, medborgarskap osv. Allt för att få ett uppehållstillstånd i Sverige.”

Bild: Migrationsverkets Bamsetidning för asylsökande barn

8 Kommentarer:

Kastor sa...

Man accepterar drogtestning av snart sagt alla yrkeskategorier utom våra politiker.Att en pilot en chaufför och en tågförare drogtestas har jag förståelse för,dom håller bokstavligen sina medmänniskors liv i sina händer,men varför testas-konsekvensanalyseras inte våra politiker?Dom håller hela vår nation i sina händer.

Ann-Marie sa...

Men det är ju klart att dom skrattar åt västerlänningar som är så korkade och blåögda att dom går på vad som helst. OCH låter sig utnyttjas in absurdum! Men om du råkar påpeka detta "lilla" faktum är du genast rasistfascistnazistislamofob....
Stor j-a SUCK!

Anonym sa...

Det är också en säker inkomstkälla för alla som arbetar för immigrationsverket, så inga krav på förändring kommer därifrån!
Lisa/

Anonym sa...

Ja precis Lisa, varför skulle någon vilja gå ut offentligt och därmed äventyra hela karriären? Därför får de meningslösa hitte-på-jobben fortsatt mer pengar - för någon som helst extern kontroll förekommer inte. Likheten med Östblocket är slående!

Anonym sa...

Se också vad "Läkare utan gränser" -en organisation som väl får tillmätas visst vitsord-tagit fram i fråga om jämförelsematerial på det ekonomiska planet( och som -av allt att döma-skulle ge vida bättre verkligt hjälpresultat: De pengar som nu läggs ned på "ensamkommande barn" skulle räcka hur långt som helst i hemländerna...

Knute sa...

Fotbollsplanen är ett mikrokosmos av det nya Sverige:

"Förbjud allsvensk fotboll i Södertälje! Folk spottade mig i ansiktet, skrek könsord. Det är det värsta jag någonsin varit med om.

Det är apor på läktaren – jag står för det. De här figurerna kastade grejer över oss hela matchen och tankarna började rulla i skallen: ska man komma levande härifrån? Det är en sån skandal. Jag är inte rasist och det handlar inte om att vi stod näst på tur att nå allsvenskan, men så här får det bara inte gå till.

Domaren är rädd att de ska slå sönder hans bil, rädd om sin familj. Han tar horribla beslut i matchen."

http://snaphanen.dk/2011/11/13/%E2%80%9Dsyrianska-har-apor-pa-laktarna%E2%80%9D/

Knute sa...

Sverige behöver ett First Amendment, likt det Thomas Jefferson såg till att USA har:

Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof; or abridging the freedom of speech, or of the press; or the right of the people peaceably to assemble, and to petition the government for a redress of grievances.

Ingen lag får alltså stiftas för att hindra amerikanerna från att uttrycka sin åsikt. Men Europa är nedlusat med sådana här lagar. I Sverige heter den ”Lagen om hets mot folkgrupp”, i Danmark ”Racismeparagrafen 266b” och så vidare.

http://inteutanminasoner.wordpress.com/2011/11/11/vikten-av-att-lyssna-till-sin-motstandare/

Anonym sa...

Stefan
Statsminister vill (kommer kräva) att vi jobbar till 75, och det behövs för att ta hand om de arbetsoförmögna flyktingar som väller in.
Det är det som drägget i vänster och MP och Centerflinet menar ska rädda pensionerna

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.