23 november 2011

Palestinska flyktingar får INTE bli medborgare i de palestinska ledarnas nya stat

Ett obehagligt faktum har tigits ihjäl om den palestinske ledaren Mahmoud Abbas planer:

De palestinska flyktingarna får INTE bli medborgare i den nya staten. Deras flyktingstatus ska bibehållas, och de kommer även i fortsättningen att bli försörjda av det internationella samfundet.

Arabförbundet har som princip att flyktingar och deras ättlingar från vad som nu är israeliska områden inte får "naturaliseras" i de länder där de bor. Inte ens de som sedan generationer bor i det nya Palestina ska få bli medborgare.

En ny stat tycks bara tjäna ett syfte: fortsatt krig mot Israel, men med större geografiska fördelar. (Och fortsatt krig mot de otrogna internt i västländerna.)

Kartan visar hur Västbanken (Judeen och Samarien) riskerar att förvandlas till en enda stor raket-ramp riktad mot Israel. Med tanke på Koranens propaganda mot judar vore det självmord för Israel att upphäva ockupationen.

Tyvärr har också vissa kyrkliga riktningar ställt sig på islams sida:

Den tidigare ordföranden för Folkekirkens Nødhjælp (FKN), Christian Friis Bach, har blivit utvecklingsminister i den nya röda danska regeringen.

Tro inte att denna kontakt med kyrkan är något positivt. FKN har länge varit den argaste danska motståndaren till Israel med evinnerlig hets. Och insamlade medel har ibland använts för helt andra syften än de ädla givarna har kunnat föreställa sig, till exempel till journalistenen Jørgen Flindt Petersens mycket ensidiga palestinier-film för några år sedan.

Nødhjælpen har också försökt att rensa kristendomen från dess judiska bakgrund genom att göra bakgrunden palestinsk. Det började för tjugo år sedan när deras tidning "NØD" i november 1991 berättade att de första kristna inte var judar, men palestinier. Alltså araber!

Jesus beskrevs som "en fattig arabpojke", så FKN drar sig inte för att förvränga historien. Med en FKN-minister är det knappast utsikter för en mer objektiv debatt i Danmark om Israel och palestinierna. Han stöder också Socialistisk Folkepartis kritiska angrepp på Israel.

Kyrkan blev under det kalla krigets marxistpropaganda så allomfattande att den blev hållningslös. Det var åsikter av alla slag och utsträckt tolerans. En kvinnlig präst bad från predikstolen Gud förfölja någon, en prästfru skrev om sexuella utsvävningar, en präst lät Barnmaktsbarnen från Christiania övernatta i kyrkan, röka hasch och tillsammans med honom storma in i en skola för att störa undervisningen. Människor inom kyrkans värld gjorde till och med en insats för bevarandet av barnpornografi och stödde psykologen Berl Kutschinskys film för blodskam mellan föräldrar och deras småbarn...

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Den syriske läkaren och f.d. muslimen Wafa Sultan skriver i sin bok "A God who hates" att muslimerna under sina 5 bönestunder under dagen alltid börjar sina böner genom att 3 gånger upprepa ramsorna om de ondskefulla judarna och "the poor mislead christians", som skall räddas från helvetet genom muslimernas resoluta ingripanden. Denna ständiga hjärntvätt ger naturligtvis resultat. Skrämmande dock hur naiva och oskyddade våra kristna kyrkoledare är.
/SB

Anonym sa...

Förfalskningen av Jesus är genomgripande och 100 % spridd bland muslimerna ("the poor mislead christians"). Det kan finnas skäl att påminna om Jesus egen varning för Islam. Den innehåller allt detta om förfalskningarna också. Se t.ex. Joh. 16:2-4 för Islam genom orden: "…ja, den tid kommer, då vemhelst som dräper eder skall mena sig därmed förrätta offertjänst åt Gud.Och så skola de göra, därför att de icke hava lärt känna Fadern, ej heller mig. Men detta har jag talat till eder, för att I, när tiden är inne, skålen komma ihåg att jag har sagt eder det…." Tyvärr har jag inte träffat någon organiserad kristen som uppmärksammat dessa ord och de blir något förvånade och tagna när jag visat dem.
/SB

Knute sa...

Mannen med de 38 barnen:

Hamza bor i Gaza og har 38 børn med seks forskellige koner. To til er på vej, og han har ikke tænkt sig at holde op - uanset at børnene vokser op i en heksekedel af trængsel, sult og vold. Vi er taget til nogle af verdens tættest befolkede områder for at få nogle bud på, hvorfor de allerfattigste får så mange børn.

http://www.dr.dk/DR1/horisont/forside.htm#/23723

Spydpigen sa...

Hvem repræsenterer denne mand?

"Kan man være konsulent for Danmarks udenrigsministerium samtidig med, at man er formand for Dansk-Palæstinensisk-Venskabsforening? Går til møder med Hizb ut-Tahrir, en islamistisk forening som vil dræbe danske værnepligtige, der deltager i krigen mod Taliban? Som i de arabiske lande i Mellemøsten ikke er loyal overfor Danmark på den måde vi her i landet forstår ordet loyalitet?

Dengang som nu fortsætter Fathi El-Abed med forløjede udtalelser og uvederhæftige påstande i forbindelse med debatten om mellemøstkonflikten. Og på alle "kanaler".

Det springer samtidig i øjnene, at Fathi El-Abed nu også gør sig til specialist i forhold omkring Iran kontra Israel og USA, og naturligvis til støtte for det fascistiske styre i Iran. Som også støtter Hizb ut-Tahrir.

Når jeg gentagne gange her i avisen og andre aviser har påstået, og nu igen påstår, at Fathi El-Abed er uvederhæftig, så lad mig komme med nogle eksempler.

* Fathi El-Abed eller hans næstformand påstod, at Gaza var besat af Israel flere år efter, at Israel havde forladt området. Fathi El-Abed påstår Israel har besat Palæstina.

Nej, Judea og Samaria var jordansk land, som blev besat af Israel efter Jordans angreb i 1967. Og Jordan overdrog officielt Judea og Samaria til Israel ved fredsaftalen i 1967. Ganske vidst med henblik på forhandlinger med udgangspunkt i Oslo aftalerne.

* Fathi El-Abed påstår, at Israel bærer skyldesn for de afsporede forhandlinger. Jamen dog, var det ikke palæstinenserne som bedrog Oslo aftalerne? Sagde nej til Palæstina i 2000 og 2001?

Og sådan kan jeg blive ved.

Alt imedens Fathi El-Abed fortsætter på alle fronter og alle "kanaler" med forløjede udtalelser, fordrejede og uvederhæftige oplysninger, blandt andet i forbindelse med de frigivne palæstinensiske fanger, som alle var mordere, terrorister og andet kriminelt afskum, i bytte for en israelsk værnepligtig soldat, som så oven i købet blev fanget på israelsk territorium efter, at Israel havde forladt Gaza og definitivt overdraget området til PA.

Hvilken nation kan i øvrigt glæde sig over frigivelsen af den slags mennesker?

Fathi El-Abed udstiller således igen og igen og i alle forbindelser en fabelagtig upålidelighed i sine holdninger til netop den fred, som vi andre håber på, men som han "på skrømt" bliver ved med at efterlyse.

Kan Fathi El-Abed svare på ovennævnte? Nej, for det vil han ikke."

http://www.nordjyske.dk/artikel/10/5/53/3997324/3/er%20han%20trov%E6rdig

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.