14 november 2011

Ett potentiellt skadligt medel

Det är inte bra att smeta in sig med testosteron-gelé, den produkt som annonsen gör reklam för, eftersom testiklarna då kan minska påtagligt i storlek. Testiklarna behöver inte längre producera testosteron och förtvinar.

Med andra ord är annonsen missvisande. Den skrumpna fotbollen pumpas inte upp.

Bland andrologerna, alltså de läkare som sysslar med detta, är meningarna delade. Förmodligen är det bara någon procent av den äldre manliga befolkningen som lider av testosteronbrist, men Bayer AB slår på trumman med stora annonser i tidningarna. Det är som med Viagra, virilitet är viktigt även om man skulle dö knall och fall av biverkningarna.

.

4 Kommentarer:

Olli Rein sa...

Man behöver ju inte dö knall och fall, det kan ju också vara kn*ll och full.

Mika Aalto sa...

Bayer AB? Var det inte dom som medvetet sålde vacciner till blödarsjuka som dom visste var kontaminerade med HIV-viruset? Jävla as. Jag skulle aldrig köpa deras produkter.

http://www.naturalnews.com/News_000647_Bayer_vaccines_HIV.html

Ann-Marie sa...

Det är som med all annonsering från läkemedelsföretagen, det ska vara piller för både det ena och och det andra och det har framkommit att dom t.o.m. hittar på sjukdomar att sälja piller för.

Knute sa...

Det är inte att Bayer gör reklam i tidningarna jag vänder mig emot. Folk har väl lite ansvar själva vad de vill lägga sina pengar på.

Danmarks röda regering inför avgifter på reklam. Det gör förstås varorna dyrare och drabbar dem som måste vända på slantarna. Och drabbar reklambranschen.

Reklam i brevlådan är information om priser och utbud. Är det inte lite snobbigt att avstå från det?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.