29 november 2011

Filmen ”Play”

... kretsar kring händelser som vi har svårt att närma oss. Den är inspelad i Göteborg och handlar om fem svarta pojkar som rånar tre vita pojkar.

Med andra ord typisk för vad tidningar och TV av rädsla eller välvilja undviker att rapportera om - "folk kan ju bli rasister". Men rånare och våldtäktsmän försvinner inte bara för att man blundar.

"Att av rädsla eller välvilja titta åt ett annat håll är ett sätt att bevara problemet", säger filmens regissör Ruben Östlund.

"De svarta pojkarna i filmen utövar en förfärande makt över sina offer. Dessa gör inte motstånd, ringer inte polisen, är inte rasister, har inte förtjänat behandlingen. De är apatiska av skräck men vet att världen ser ut så här. Hot, makt, gäng och tråkningar mot svennar, det vill säga töntar, är en del av skolvardagen," skriver Lena Andersson i DN.

Det är lätt att säga att folk borde visa civilkurage, men ta exemplet med mannen som klagade över att barnen i hans bostadsområde sparkade boll med en levande igelkott. Han blev anklagad för hets mot folkgrupp därför att han angett deras etniska härkomst, det får man inte göra. Om det var afghaner eller somalier eller vad det var för ord han använt framgick inte av tidningarna.

Vem är rasist egentligen? Jag drar mig till minnes en händelse som inte var direkt förvånande men likafullt en besvikelse. En liten svensk pojke och en liten somalisk flicka började prata med varandra. Flickans mamma sa något till henne, det var som en rullgardin drogs ner och hon tittade på pojken med avsky.

Det börjar med ett rån av en mobiltelefon... I takt med multikulturen ökar rekryteringen till multikriminella och extremt våldsbenägna gäng. Häromdagen blev Brödraskapets ledare ihjälskjuten i en strid om kontrollen över ett taxibolag i Malmö. De flesta medlemmarna i Brödraskapet är mer eller mindre radikala muslimer.

"Det är så skönt med alla arabiska värderingar som strömmar till väst. Det går helt enligt planen: alla är i fara överallt. Hjärtliga gratulationer till fredens religion. Sammanhållningen i väst är fullständigt krossad. Den vanliga medborgaren är fullt medveten om att man inte kan lita på någon som helst."

Skrev Universalgeniet. Det går helt enligt planen: alla är i fara överallt... Förra julen dök Sveriges första självmordsbombare upp på Drottninggatan i Stockholm. Kanske vi snart får en ny julhälsning till det svenska folket från våra politiskt korrekta makthavare, de som gjort vårt land till en tillflyktsort för terrorister.

6 Kommentarer:

gäster sa...

Om GT/Expressen kallar en kvinnomördare och barnmisshandlare för "västsvensk" istället för västafrikan, trots att han är född i Västafrika, så kan man med fog tala om vilseledande information.

Om en utländsk man skär svenska kvinnor med rakblad för att han säger sig hata dem, men inte åtalas för hatbrott, så är det exempel på etnisk diskriminering, ty hade han varit svensk och skurit invandrarkvinnor, skulle han åtalats för hatbrott.

http://fyrahundrasjuttiosex.blogspot.com/2011/12/dn-sparkar-nedat.html

G-kraft sa...

"De flesta medlemmarna i Brödraskapet är mer eller mindre radikala muslimer."

Har du någon källa till detta påstående?

Knute sa...

Den mördade ledaren hade kontakt med källarmoskén Al-Muntadar i Malmö.

http://petterssons.bloggsida.se/etikett/alex-mohammadi

Det är ingen hemlighet att flesta har blivit medlemmar under fängelsevistelser, där de radikaliserats eller konverterat till islam.

Det finns massor av uppgifter på nätet för den som googlar lite.

gäster sa...

Sällsynt grov gruppvåldtäkt i Migrationsverkets lokaler

"I samband med en fest i Migrationsverkets lokaler i Mariannelund (i Eksjö) förgrep sig nästan ett dussin män på en kvinna varav flera av dem våldtog henne. Kvinnan som var på festen tillsammans med sin man våldtogs när flera män höll fast kvinnan och förgrep sig på henne medan maken inte var närvarande.

Enligt polisen har minst åtta personer våldtagit henne. Fem personer från flyktingförläggningen i närheten är anhållna. De kommer ursprungligen från Iran.

En svensk kvinna som accepterar inbjudan till en sådan fest är med stor sannolikhet en kvinna som på något sätt själv är inblandad i asylindustrin och är ännu troligare aktiv förkämpe för ett mångkulturellt samhälle. En kvinna vid sina sinnens fulla bruk skulle inte gått dit."

http://sverigeidag.wordpress.com/2011/12/06/sallsynt-grov-gruppvaldtakt-i-migrationsverkets-lokaler/#comments

gäster sa...

Bikini eller Burka:

"Det är kvinnorna som i första hand hotas av den islamiska kulturen. Därför är frågan om de människor som inte räknar kvinnor för något och anser att danska kvinnor är horor, överhuvud ska vistas i vårt land. Politikerna har kastat ansvaret ifrån sig och förråder de danska kvinnor som är underkastade sharia, islamisk lag, och helt visst har vi våra egna lagar men det är liksom för sent när polisen kommer, för då är skadan redan skedd."

http://canuteocean.blogspot.com/2011/11/bikini-eller-burka.html

G-kraft sa...

Knute: Den källan du angav är inte särskilt oberoende. Efter att ha googlat lite hittade jag några andra likasinnade bloggar som pratar om det.

Är Hells Angels också mer eller mindre radikala muslimer? Varför skriver ni inte om dom?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.