15 november 2011

Gluten-fri mat revolutionerar världen

Alla städer av betydelse har gatudemonstranter nu, så också Toronto, Kanada som BlogWrath skriver om.

Varje besök på "Ockupera Toronto" är en källa till oändlig underhållning. Jag kommer verkligen att sakna dem när de blir utsparkade, eller när facket slutar betala för deras mat.

Apropå mat, här är en fin bild på en skylt i närheten av köket. Det ger dig en djupare inblick i den kulinariska smaken hos den revolutionära armén, som är fast besluten att omvandla Kanada:

Det ser ut som någon form av mat-önskelista, utformad för att vädja till de med goda hjärtan, som ger dem gratis mat.

Så vad behövs mest och är mest akut? Frukt, naturligtvis - banan, kiwi, apelsin! Är inte det gulligt?
Bananer importeras från fattiga centralamerikanska och afrikanska länder, som utnyttjas av onda imperialister som United Fruit. De globalistiska företagen håller bananproducenter i fattigdom. Banana Republic är ett marxistiskt favorituttryck. Vore det inte lämpligare att bojkotta banan-importörer?

Och hur är det med kiwi och apelsiner? Har ockupanterna glömma de massiva koldioxidutsläpp som transportföretag lämnar när man importerar dem till Kanada?

Att hjälpa lokala äppelodlare är för tråkigt. Och jag som trodde att de tillhörde de 99% också.

De har inte glömt den yttersta mat-symbolen för de progressiva - granola-och-musli-bar. De kombinerar den även med sojamjölk. Vet de inte att sojabönor är den mest politiskt inkorrekta näringskällan? Oräkneliga miljö-fascister fortsätter att påminna oss om att sojabönan är en kraftigt genetiskt modifierad växt.

Särskilda behov är inte att förglömma - de vill ha diabetes, glutenfri och vegan-mat också.

Och om någon tyckte att de gått för långt, är de snabba att lägga till - Låt oss sträva för Zero koldioxidavtryck! Inga engångsmaterial!

Några snälla människor planerar även att bygga en solenergi-generator - de är mycket smart. Det är några med college-utbildning som vet att det kommer att fungera perfekt i det regniga och dimmiga Toronto i november.

Kanske alla dessa krav är normala och en del av den revolutionära kampen?

Jag är säker på Che Guevara hade ett nära samarbete med mat-leverantörer till sitt gäng i Bolivia, för att säkerställa rätt balans av vegan och glutenfri mat.

Och när Lenin gömde sig i landet under sommaren 1917, hade han säkert musli och sojamjölk levererat till sig.

Det sista skrev jag bara för att vara sarkastisk, men jag insåg att ockupanterna inte är speciellt smarta, så de kanske tror att det är sant. Men nej, det är det inte. Lenin och Che var alltför upptagna med att smida sina ondskefulla planer för att bry sig om mat.

Å andra sidan är skylten bara ytterligare bevis på den verkliga natururen hos "Ockupera-rörelsen". Vi har en stor grupp av lata människor som ligger i sina smutsiga tält och röker marijuana och dricker öl. Som underhållning, skriver de fåniga skyltar och trummar utan uppehåll.

Samtidigt har de mage att kräva specialmat, varav en del motsäger deras egna principer. De vill inte ens arbeta för maten, utan väntar sig att någon levererar den till dem gratis, eftersom de är sådana "ädla själar".

Meddelande till de fackliga cheferna: Under flera veckor, har ni spenderat medlemmarnas avgifter på att mata ockupera-förlorare. De är inte värt det. Dessa lata sluskar kommer inte att avancera er "revolution". Det är dags att minska förlusterna.

1 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Mycket löjligare än så kan dom inte bli.... och myndigheterna låter dom hålla på endast för att gemene man inte ska tänka på hur illa det är i världen just nu. Lite av skådespel istället för bröd åt folket...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.