28 november 2011

Inte bara i Egypten hotas kvinnorna av att Mörkermännen tar över

LP skriver:

"Fanatism = skadade själar = hat = extremism = empatilöshet = våld = endlösung... Det är en mörk och hopplös spiral för en människa att hamna i. De friska krafterna måste bryta detta inifrån. Det måste komma inifrån annars går det aldrig.

Man måste uppmärksamma de som trots allt är vettiga, även om ideologin islam är mycket svårsmält för en sekulär västerlänning. Mörkermännen måste skrumpna ihop, glömmas och torka bort annars är mänskligheten dömd."

Bloggen har fått en kommentar av "Dovan the Turk" med webbsidan "Racist pigs of Europe losing their daughters to the men of Islam":

"Ville bara säga tack till LP för att ha upplyst mig om MPs ståndpunkt i de frågor som jag mest bryr mig om.. Kommer nog sätta min första röst på MP nästa gång det blir val igen :) Tack så mycket rasisterna! :)

För övrigt så kan jag inte säga mer än: Japp!! ni har rätt grabbar, det kommer sakta men säkert.. det ni fruktar kommer ta era barn och barnbarn ifrån er. Men var inte så oroliga.. det som står på spel är det som kommer efter livet, och jag tror ni behöver alla var och en sätta er ner och tänka på hur ni förnedrade/avfärdade budskapet om Guds religion (den enda sanna) när den kom till er. Dumma, blinda och döva, med så mycket hat i hjärtat; vart tror ni att er essens/väsen kommer dväljas i en evighet?"

Av språket att döma är det skrivet av någon som har vuxit upp i Sverige. Andra generationens invandrare är ofta mer radikala än sina föräldrar som i många fall kom hit för att slippa islams förlamande hand. "Det som kommer efter livet", ja det är sådana tankar som får unga män att bli självmordsbombare. Islam är inte dödskul, det är en dödskult.

Vem är rasist egentligen? Jag drar mig till minnes en händelse som inte var direkt förvånande men likafullt en besvikelse. En liten svensk pojke och en liten somalisk flicka började prata med varandra. Flickans mamma sa något till henne, det var som en rullgardin drogs ner och hon tittade på pojken med avsky.

Islams sharialagar är en stor olycka för kvinnor när det gäller våld i nära relationer eller vid arvsuppgörelser. Okunnigheten är stor om att Koranen ger män rätt att slå kvinnor.
Det enda partiet som vill förhindra att vi får ett sådant samhälle är Sverigedemokraterna. De andra sju partierna är stora tillskyndare av invandring och islamisering, med Miljöpartiet i spetsen.

Detta är bara början. Invandringen till Europa börjar få bibliska proportioner - och alla är välkomna. De flesta européer har inte fått veta att Medelhavsunionen existerar - den har bara dragits ner över deras huvuden.
EU:s kommissarier smyger sig på oss

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.