04 november 2011

"Lydiga fruars klubb"

Boken "Islamisk sex" har förbjudits i Malaysia.
Den publicerades av en grupp som kallar sig "Klubben för lydiga fruar". De malaysiska myndigheterna har officiellt bannlyst den kontroversiella boken som ger sexråd till muslimska kvinnor. "Islamisk sex" har hittills bara lästs av några hundra personer. Klubben har varit föremål för polemik eftersom den enligt kritikerna nedsvärtar kvinnor och främjar månggifte.

Myndigheterna har deklarerat att de som kopierar boken för försäljning kommer att dömas till 3 års fängelse. "Klubben för lydiga fruar" sade förra månaden till reportrar att boken var tänkt som en andlig vägledning och bara skulle läsas av klubbens medlemmar för att hjälpa dem att förstå sex.

Tidigare har klubben deklarerat att kvinnor ska bete sig som "första klassens prostituerade" för att säkerställa att deras män inte har relationer utanför äktenskapet eller rentav beter sig våldsamt. Enligt "Malaysia Star" bryter boken mot censurlagarna och är kopplad till al-Arqam, en religiös muslimsk sekt som förbjöds i Malaysia under 1990-talet.

I förordet förklarar den pro-polygama klubben att enligt deras undersökningar tillgodoser knappt 10 % av kvinnorna deras mäns sexuella önskningar. I den malayiska tidningen berättar Berita Harian att det muslimska samfundet i Malaysia är skandaliserat omedelbart från den första sidan som visar den polygama ledaren Asaari Muhammed från den förbjudna sekten Al-Arqam och bokens ytterst vågade bilder. Tidningen skriver att bokens 115 sidor vimlar med extrema sexdetaljer, och som exempel citerar man åttonde kapitlet om hur "sex blir en religiös bön".

- - -
Boken har en egendomlig titel: Seks Islam, Perangi Yahudi Untuk Kembalikan Seks Islam Kepada Dunia (Islamisk Sex, bekämpa judarna för att återbörda islamisk sex till världen). Bekämpa judar? Är det för att visa att de följer Muhammeds exempel både vad gäller sex och våld?

Att det finns en stat som heter Israel är en nagel i ögat på många muslimer, men judehatet har sitt ursprung i Muhammeds liv och lära. Han begick folkmord på en judisk stam i Medina, och våldtog dottern till stammens ledare. I Koranen försökte följaktligen "profeten" rättfärdiga sitt beteende genom att uppmana till förföljelse av judar.

4 Kommentarer:

Christer sa...

pdf?

Knute sa...

Om det går att tala om islamisk feminism överhuvudtaget, så erbjuder Malaysias Lydiga fruars klubb inte ett alternativ, utan en negation.

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/belief/2011/jun/21/malaysia-obedient-wives-club

Robin Shadowes sa...

Islam är ren skär galenskap. Kan inte komma på en enda sak i islam som är logisk.

Knute sa...

SVT-personligheten Gina Dirawi ÄR aktuell som programledare för årets Melodifestival.

Hon publicerar grovt antisemitiska kommentarer på sin blogg. Ett axplock:
”sionisterna asså , dom ska alltid ligga bakom allt (JUDAR) !!!”
” Israeler och judar är omänskliga. de har inget blod i kroppen.”
”en droppe blod av en arab är värd 1000 israeler”

http://blog.svd.se/ledarbloggen/2011/11/02/den-opolitiska-melodifestivalen/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.