28 november 2011

NATO-strategi: ge £100 i månaden till talibaner som hoppar av

I kampen mot talibanerna har britterna nu funnit en säker taktik till seger. Varje taliban som hoppar av får 100 pund per månad i lön och kan behålla sina vapen. Han ska bara att svara på frågan varför han var taliban och avsvärja sig anknytningen. Om han har sprängt några britter i luften (- 400 britter har sprängts ihjäl och 5000 sårats) har ingen betydelse. Amnestin gäller för alla grymheter: vare sig det är halshuggningar, hängda kvinnor och barnamord. Under det senaste året har 2700 talibaner på detta sätt blivit fredliga.

Kommentar:

Hur i himlens namn kan britterna lita på fred? Det är vanvettigt! Det är sjukt! Muhammedanerna har ett populärt begrepp, taqiya, som tillåter lögner och bedrägeri så länge det är till fördel för islam eller en muslim. Vi ser det användas i rikt mått mot myndigheter (t.ex. sociala tjänster, rättsväsende etc.) i västvärldens "otrogna" länder. Självklart kommer de att ta emot avlöning, men tro inte att det betyder ett dugg. När de har samlat ihop tillräckligt med pengar för att attackera och tiden är gynnsam, kommer de att fortsätta. Hur kan det finnas så mycket bottenlös okunnighet om den muhammedanska ideologin i västvärlden och till och med i Nato? Muhammedanerna kommer att vara räv-stolta över att lura de dumma västerlänningarna med fredssnack, så som det finns förebildliga exempel på från Muhammeds tid.

Godtrogenhet ledde till döden. Två svenska officerare har skjutits ihjäl i Afghanistan. Men inte i krig! ”Svenska kulor dödade de två svenska officerare som sköts till döds i Afghanistan i februari i fjol”.

Deras död är tyvärr ett resultat av svenskarnas hopplösa, gränslösa godtrogenhet, som man träffar på i alla möjliga situationer - och alltså till och med i försvaret! Sverige stoltserar över att inte ha haft krig på 200 år, men de har heller inte lärt sig något under 200 år.

Den 25-åring som sköt skulle bli polis och var därför i det svenska lägret. Medan de två svenskarna pratade med några poliser, ryckte han han till sig ett vapen från en av dessa och sköt. Han blev själv skjuten omedelbart efter.

Man bör känna sin fiende. Man bör veta att i muhammedanernas vapenarsenal ingår begreppet taqiyya som kan översättas med ord som lögn, svek, bedrägeri.

7 Kommentarer:

Hjalbert sa...

Våra soldater offrar sina liv för att afghanerna ska få ett drägligare liv, och för att världen ska bli säkrare. De är hjältar.

gäster sa...

I storpolitik har det på grund av taqiyya visat sig svårt att ingå bindande avtal med muslimer. Men även i vanliga vardagliga politiska religiösa frågor är förpliktelse att hålla avtal annorlunda än hos européer.

I umgänget med muslimer kan det ge upphov till frustration, förvåning och tvivel på hur man överhuvud ska förstå varandra.

http://www.catholic-web.dk/Islamfundamentalismen.htm

Pontus sa...

Man kan inte bygga land förrän man har vunnit kriget. Och kriget kan förstås inte vinnas genom att ömma med fienden.

Knute sa...

Horribel skandal i det svenska försvaret!

Asylsökande afghaner deltog som ett slags statister i Försvarsmaktens övningar för svenska soldater som skulle sändas till Afghanistan.

Anonym sa...

The CIA: America's Premier International Terrorist Organization
The CIA's Drug-Trafficking Activities; The CIA, Cocaine Smuggling at Mena and ... U.S. attack on Afghanistan in late 2001] engaged heavily in drug trafficking while ... From the days of the Vietnam War the CIA has been at the forefront of heroin ...
www.serendipity.li/cia.html

Anonym sa...

alling Afghanistan what it is: A drug war - Afghanistan - Salon.com
Mar 31, 2010 ... During the CIA's covert war in the 1980s, opium financed the mujahedeen or ... Opium is an illegal drug, but Afghanistan's poppy crop is still ...
www.salon.com/2010/03/31/afghanistan_as_drug_war

Anonym sa...

De äro otaliga, dessa Chamberlains i alla våra västliga "demokratier".
De har inget lärt och inget förstått.

xbenedictx

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.