18 november 2011

Ord kostar ingenting

Två dussin "patriotiska miljonärer" besökte Capitol i onsdags för att begära att kongressen höjer skatterna för rika amerikaner.

The Daily Caller deltog i presskonferens med en iPad, som visade finansdepartementets donations-sida, för att ta reda på om någon av de "patriotiska miljonärer" var villiga att leva upp till vad de pratar om.Om dessa snubbar tycker att de inte betalar tillräckligt i skatt, behöver de bara skriva ut en check till finansdepartementet för det belopp de anser är "underbeskattning" Hör du mig Warren Buffet, du skenhelige clown ?

Vilket enkelt sätt att visa vilket gäng hycklare dessa snubbar är.
1%!!! Föregå med gott exempel!
Hörde ni killen som pratar om stiftelser? Det är i stiftelser som rika människor gömmer sina pengar för att undvika skatt, som tex. Bill Gates och Warren Buffet.
Dessa miljonärer är så fulla av skunk att det stinker lång väg. De anställer advokater och revisorer, specialiserade på skattefrågor för att se till att de betalar så lite i skatt som möjligt. Allt de vill uppnå är att andra miljonärer och miljardärer, som inte har samma avdragsmöjligheter, betalar mer skatt.

En annan sade att det inte skulle göra någon nytta om de individuellt betalade mer i skatt. Han har fel! Det skulle vara bra. Det skulle visa att de menar allvar, men det gör de inte. Detta är bara ett spel för gallerierna.
Om de verkligen vill att resten av oss ska ta dem på allvar, bör de hålla en gemensam presskonferens över nationell TV där var och en, inför allas ögon skriver en check till regeringen för det belopp som de tycker att de är underbeskattade. En av dem sade, "Vi har råd." Fint, visa det och håll tyst sedan och det gäller också alla Limousin-demokrater i kongressen som säger att "de rika" inte betalar sin "beskärda del".

När Mike Huckabee var guvernör i Arkansas och Demokrater och några av de välbärgade hävdade att "de rika" inte betalar sin "beskärda del", skapade han "Tax Me More Fund" där missnöjda rika människor kan bidra pengar med pengar efter samvete. Det gick som väntat inte särskilt bra. Den verkliga botten nåddes när man 2006 i Virginia fick in 19 dollar och 36 cent.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Det där var ju makalöst avslöjande. Hon ber dem att donera några tusen dollar. Men inte ens detta kan de göra. Du har antagligen rätt, Berit. De vill att andra rika skall betala mera skatt, medan de själva skall hålla hårt i tusenlapparna - men ändå få äran av att ha satt igång kampanjen. Dubbelmoral som allt annat liberalt/kommunistiskt.
/SB

Anonym sa...

Det är många med mig som tror på flat tax
Jobbar du på Seven Eleven betalar du 32 % i skatt
Har du avkastning på dina aktier 32 % i skatt
Heter du Tom Cruise och drar in 120 miljoner dollar om året betalar du 32 % i skatt
//// SS

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.