28 november 2011

Protestera mot Obama-politik och du är en terrorist


"Vi anställer inte förrän Obama är borta"

Det är meddelandet som ägaren till ett företag inte långt härifrån har på sina företagsfordon, vilket väckt uppståndelse, minst sagt.

"Jag har inte råd", säger ägaren Bill Looman. Det finns de som jag vill anställa men jag kan inte förutse om jag kommer att ha råd med det, om inte vissa saker ändras i DC"Looman fick oväntat besök, inte långt efter att han satte upp sina dekaler och Facebook-bilder. Någon rapporterade honom till FBI som "ett hot mot den nationella säkerheten". Anklagelsen vandrade från FBI till Department of Homeland Security och slutligen till Secret Service. som skickade agenter för att intervjua honom.
"Secret Service var här, de var på gott humör och skrattade," sade Looman. "Jag fick en känsla av att de tyckte det var lite löjligt, och ett slöseri med deras tid."
Bill Looman tänker behålla sina skyltar och fortsätta att skapa debatt.

"Jag tillbringade 10 år i marinkåren för att skydda människors rättigheter ... the First Amendment, and the Second Amendment och Bill of Rights," sa han. "Folk ringer mig kl. 2 på morgonen, hela natten lång, och uttrycker sin åsikt. Och jag respekterar deras rätt att göra det. Jag får en reaktion, mycket av det är negativt. Men många människor håller på att vakna.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Heder åt denne man!

Ann-Marie sa...

Det är skrämmande att se hur åsiktsfriheten eroderas mer och mer för var dag som går. Snart har vi väl tankepolisen på oss också....

Peter sa...

Kanske lite off topic men du Berit bad mig att skicka intressanta artiklar som du kan ha missat. Här kommer samme Akelius som tidigare skrev om upproret i London.

http://www.affarsvarlden.se/hem/hausse_baisse/article3344644.ece

Berit sa...

Tack, Peter intressant!
Det finns ett gemensamt mönster som vi ser hos majoriteten av journalister: subjektivism och relativism i ett andetag, dogmatisk absolutism i nästa.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.