27 november 2011

Rätt svar

En turkisk studentska kräver bönesal vid universitetet i Turin (Torino) i Italien. Kravet är en provokation och ska returneras till avsändaren, säger Mario Carossa från partiet Lega Nord.

"Muselmanernas evinnerliga krav på bönerum överallt de färdas är en ren besatthet. När lär de sig att skilja mellan individuella behov och allmänna behov?

Vid Turins universitetet finns inte ens ett kapell för de kristna, så det skulle vara absurt att inrätta ett bönerum för islam. Kravet är en provokation som bör returneras till avsändaren. Vi hoppas att ett sådant krav inte innebär en ny ockupation av undervisningslokalerna på universitetet.

Universitetsledningen bör omedelbart klart avvisa kravet och inte ge anledning till dhimmiga överväganden.

Om denna kvinnliga student är så intresserad av koran-universitet kan hon hitta sådana i överflöd i arabvärlden utan att leta efter dem här i Italien. Om hon däremot är intresserad av våra universitet, uppmanar jag henne att tänka på sina studier och inte på att ändra på vetenskapernas hus, som per definition är världsligt styrt bland ett oändligt antal böneplatser."

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Ändå skall man veta att deras böner är helt meningslösa och att den s.k. fredliga religionen inte har något andligt innehåll. De här stackars människorna får aldrig någon som helst kontakt med den de ber till. Titta på YouTube-filerna på Internet. Börja med dessa f.d. muslimer som konverterat, de kan berätta. Börja med Nadia Khalil Bradley Pt 1, Afshin Testimony Part 1-2, plus mängder av andra namn som kommer upp på sidorutorna. Gå sedan över till f.d. ateister som Howard Storm, Ian McCormack m. fl. Leta sedan efter YouTube-filer där troende muslimer kan berätta något liknande. Sådana finns inte.I alla fall har jag inte lyckats hitta sådana.
Islam betyder total underkastelse och meningen är att de 5 gånger per dag skall kasta sig underdånigt ner på marken och vid varje bön tre gånger upprepa ramsorna om de förskräckliga judarna som skall utrotas och "the poor mislead christians".
Att ge efter på deras krav på bönerum är verkligen att fortsätta hålla dem fångna, och dessutom påbjuda att resten av mänskligheten skall bli lika instängd. Ty det blir ju resultatet om man ger efter.
/SB

Ann-Marie sa...

Vad ska dom med bönerum till? Dom är ju som besatta av att be offentligt. Se bara hur det är på gatorna i stora städer runt om i Europa. Det hela går ut på att visa sig offentligt så att alla kan se vem som ber mest, bäst, djupast....
Nej, sin religion ska man sköta hemma eller i hus som är till för detta.

Anonym sa...

Ann-Marie
Du har naturligtvis helt rätt. Bönerum och att be offentligt är bara ett sätt att ta plats och bevisa att "här är det vi som bestämmer" och "alla måste anpassa sig till oss". Det har ingenting med religion att göra. Islam är helt tom på andligt innehåll och syftar bara till att döda och dominera.
/SB

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Bygg en svinastia istället. Så kan dom be bland grisarna eller låta bli.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.