17 november 2011

Sexiga ögon

Kvinnor med sexiga ögon i Saudiarabien kan bli tvungen att täcka dem fullständigt, enligt talesmannen för kommittén för CPVPV (Promotion of Virtue and the Prevention of Vice).

Sheikh Motlab al-Nabet sade att man nu har rätt att stoppa en kvinna, vars ögon verkar "frestande" och tvinga henne att täcka dem omedelbart.

Saudiska kvinnor tvingas redan bära en löst sittande, svart klänning och de måste dölja sitt hår och på vissa platser hela ansiktet, när de vistas ute offentligt, annars riskerar de böter.

Tillkännagivandet kom dagen efter att en saudisk man blivit inlagd på sjukhus efter ett slagsmål med en ledamot av valberedningen, när han beordrade sin fru att täcka ögonen. Mannen blev då knivhuggen två gånger i handen.

CPVPV är Sharialagens utsträckta arm i Saudiarabien och dess verkställande organ. Det bildades 1940, för att säkerställa att islamiska lagar inte bryts i det offentliga livet, men under åren har kommittén mött mer och mer kritik över sina brott mot mänskliga rättigheter.
-------------
Saudiska män blir kåta bara genom att titta på kvinnors ögon? Det behövs inte mycket !

Om man täcker ena ögat med en svart lapp, skulle det minska frestelsen med 50%?

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Saudiarabien är en ondskefull statsbildning som av någon konstig anledning är i någon form av union med de ( onda ) krafterna i USA.
Ett rikt sjukt land med kvinnoförtryck och slavar
Mycket trist var att vår Kung Tjabo var där nere och fjantade sig ( på regeringens order )
och dela ut den där blåa orden. Mycket trist !!
/// SS

Anonym sa...

Läste nyligen att omskurna män har otillfredsställande sexliv. De har t.ex. svårt att få utlösning. Inte undra på att de hatar kvinnor. /Preputium

Anonym sa...

Hade de haft svårt att få utlösning så hade väl knappast ynglat av sig så förbannat? Vilket däremot hade varit en välsignelse för övriga världen....Blodsven

Olli Rein sa...

Kan vi inte skicka ner ett gäng gamla haggor fullt täckta givetvis, men måla ögonen så att just de blev vackra, och avvakta tidpunkten när Mohammad sliter av alla kläder och förväntar sig en herdestund, med sin nya fru. Den kommer knappast att avlöpa som Mohammad har planerat. Men bytt är bytt och kommer aldrig tillbaka.

Anonym sa...

Ja, eller ännu hellre så skickar vi ner ett gäng män (med vackert sinkade ögon) som vi lindar in i burka. DEN reaktionen när burkan slits av hade jag ännu hellre sett.

//Kamillah

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.