04 november 2011

Socialdogmatiska politiker hotade efter Uppdrag granskning

Thomas och Jennies (bilden) mardrömslika kamp för att få tillbaka sina barn efter pedofilanklagelser skildrades i veckans "Uppdrag granskning" i SVT.

Politiker i Sandvikens kommun har mordhotats efter programmet. Nu har kommunen gått till polisen. - Hoten har kommit på röstmeddelanden, sms och mejl, säger kommundirektören Ann-Katrin Sundelius.

Det förstår jag så väl. Det finns fortfarande människor som har så många naturliga gener att de reagerar spontant mot de onaturliga dogmer, som vissa psykiater- och psykologtrender har pressat omogna politiker att godta. Det finns väl knappt något mer psykiskt belastande för föräldrar än om någon kidnappar deras barn? De flesta djur försvarar sina ungar med näbb och klor. Om det så skulle kosta dem livet!

För 117:nde gången gör jag uppmärksam på att den kanadensiske psykiatern Brock Chisholm genom organisationen "Worlds Federation of Mental Health" fick spritt sina absurda idéer:

"Vi måste av med våra föräldrars felaktiga gamla beteendemönster och uppfostra barnen i endräktighet: kan det inte göras på annat sätt måste det tvingas igenom."
Vilket socialistiskt maktspråk!

Titta tillbaks här på bloggen till den 25 oktober, om du ännu inte har förstått vad som pågår i socialsektorn. Läs det danska "trivselprogrammet" från socialdemokratin om hur familjen skall leva.

12 Kommentarer:

Anonym sa...

Min granne som är lärare säger att dom anmäler regelbundet elever till socialen för att det är så mycket problem med eleven och föräldrarna.
Tyvärr tar det minst 3 månader för socialen att lyfta på häcken !!!! Vanligtvis gör bara socialen ett besök och sen händer inte mer.
Min granne har noll förtroende för socialakrobater
/// SS

Knute sa...

Dissidenten Stenkvist har också skrivit om familjen där socialtjänsten tog barnen ifrån sina föräldrar:

I Sandvikenfallet omhändertogs barnen efter ett diffust telefonsamtal, medan flickor faller från balkonger på de mest märkliga sätt utan att något händer. Inga blir gripna, inga blir dömda. Kontrasten är total och det indikerar att politiska paradigmer styr agerandet för myndigheterna.

http://stenkvist.wordpress.com/2011/11/04/var-tids-haxprocesser/

Silver sa...

En lärdom i allt är också att ingen faktiskt har gjort fel, det som hände föräldrarna är helt enligt gällande regelverk politiker tagit fram under åren. Staten har stora befogenheter att ta barn från föräldrar i Sverige. När en process är initierad i princip bara gå in i folks hem och gå ut med barnen. Bevisbördan är också omvänd. Man kan säga vad man vill om det, och vissa kommer givetvis argumentera enligt offermentalitet att flera barn far illa om inte denna möjlighet finns för staten - men, är det verkligen riktigt att det kan bli så oerhört fel..?

Anonym sa...

Är Thomas och Jenny månne politiskt aktiva i "fel" parti?

Anonym sa...

Dom flesta av oss anser att Sverige måste vara ett av de galnaste länderna i västvärlden.
Nu när jag såg hela programmet blev jag helt förstummad och satt mest och tänkte på hur jag kan emigrera så snart som möjligt.
Men tro det eller ej i Norge så är dom precis lika galan på det här området med inbillade pedofiler. //// SS

Anonym sa...

Anonym #5
Varför är Du förvånad över Norge? Dom är ju fortfarande i klorna på sosseriet och med Breivikidioten lär det väl fortsätta så?

Anonym sa...

Sverige har åter visat sig vara ett land som man knappast kan ha förtroende för! Med det menar jag hur sociala myndigheter sköter sig liksom polis och rättsväsende. Sveriges sätt att bryta mot FN:s barnkonvention borde rendera Sverige att ställs inför rätta internationellt eftersom detta med omhändertagande oftast sker på falska grunder, mycket beror på att många a de politiker som fattar beslut liksom förvaltningsrätten med andra inkluderat tingsrätter osv missköter sig. Det finns saker som inte det allmänna klarar av! Sedan är det löjligt av systern som kom med anklagelserna, hennes förklaring om incest!? Hon borde sinnesundersökas – gå till en psykolog och be om råd utan att fråga mamman om hur det hela låg till… Sverige håller på att bli lika prytt och nypuritanistiskt som Storbritannien, det hela är ett sjukt skämt! Svenska myndigheter och politiker borde skämmas ögonen ur sig i detta! Det gäller alla inom detta lands gränser som tror att det är fint att vara fritidspolitiker – de skall inte fatta beslut utan att dessa dubbelkollas. Det finns alltför mycket galenskap i Sverige – ett land som man bör lämna, alltför osmakligt.

Moralister skall liksom moraltanter självdö, vi behöver inte denna j-a 1800-talssyn på moral, puritanism är en sjuk form av moral och människans fördärv. Lagerwalls inlägg i Brännpunkt, SvD är mer eller mindre ett livsfarligt tramsande om pedofilblickar m.m. en vampyrmoral av allt att dömma - sinnesrubbat är vad det hela är - resultatet av feministernas snedvridna och sjuka syn på män! Dags att bryta ned feminismen och sätta stopp för denna hysteri av moral och allt tjafs om pedofili samt alla knäppa experter! Dessutom visar Lagerwall på att han är pedofilskrämd själv. Det är utomordentligt naivt skrivet av en fullvuxen karl, som liknar något som passar in på Halloween!

Anonym sa...

Den anmälande systern lär ju ha minskat sin umgängeskrets radikalt efter detta!

Det är tur att man inte har några barn! Jag ska heller inte ge detta sönderfallande samhälle några sådana!

Anonym sa...

Att barnen blev fråntagna av föräldrarna på felaktiga grunder är ju helt klart.
Vad som EGENTLIGEN skett är däremot oklart!
Systern som anmält säger att " Det som föranledde ett anmälande, bara är toppen på ett isberg".
You be the judge!

Anonym sa...

Myrdalarnas teorier om barnuppfostran lever fortfarande kvar i Sverige..
"Barn ska uppfostras av därtill speciellt utbildad och kompetent personal".
Till vilka i sossesverige självklart INTE räknas föräldrar!
Partiet och dess verklihetsfrämmande politiska teorier är fortfarande överlägset allt annat.
Det kommer at ta minst en generation innan Alliansen lyckats att tvätta bort den i Sverige överallt finnandes sossestämpeln, att Partiet ALLTID har rätt, i ALLT!
En svag kursändring kan förmärkas, vilket vi ser på att sossarna har svårt med både politik och vilka man skall vända sig till politiskt, enbart bidragtagare och slöfockar räcker inte som (s) grundväljare.
//ER

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Landsförrädaren Jan Myrdal borde snarare användas som ett avskräckande exempel på hur det går med sociopatiska föräldrar som han hade.

Anonym sa...

Vad som EGENTLIGEN skett är att den anmälande systern använt de åtalade som barnvakt flera ggr.....

/HelBoy

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.