07 november 2011

De som öppnat upp landet för en främmande moral måste rannsaka sig själva

Parallellt med den av politikerna accepterade invandringen har överfall, misshandel och våldtäkter ökat i Norge och inte minst i Oslo.

Nyligen gick så landets röda ungdom i fackeltåg mot denna utveckling. Det var trevligt att se, men vi kommer inte förbi att bloggen "Snaphanen" hade alldeles rätt när den konstaterade att de unga socialisterna faktiskt demonstrerade mot sig själva: för politiskt sett är de ju som "nyttiga idioter" glada för den muslimska invandringen som ska hjälpa dem till makten (tror de!) och vad beträffar sex var det deras föräldrageneration, som 1968 använde all möjlig moralupplösning för att riva itu det bestående gamla samhällssystemet.

Den unga socialisterna måste därför rannsaka sina egna hjärtan! Och granska sammanhangen.

Har man öppnat upp landet för en helt annan livsuppfattning och moral utan minsta information varken till den fasta befolkningen eller till invandrarna, kan man inte räkna med att de på något sätt kan förstå varandra. Varje part för sig tror att världen är som de själva ser den.

68'ornas revolution gjorde vår nordiska frihet ännu mer omfattande än någonsin och gödde därmed marken för de främmande livsmönster som vi nu har det svårt med. För visst är det väl något primitivt utmanande för svaga män att se vackert skapta kvinnor nästan avklädda i nordiskt måttlig sommartemperatur.

Man kan ju inte räkna med att alla som njuter av synen rent estetiskt som en skön skapelse, ett konstverk.

Kvinnorna fick vidsträckt frihet på gott och ont i 1968, men våra nordiska folk önskar knappast se den erövrade friheten användas som en banal, primitiv provokation eller som en utmanande hora. I vårt nordliga hörn av världen ska kvinnor inte missbrukas om de så kastar av sig de sista trasorna och kanske till och med har fyllt sig med alkohol eller droger.

Den fulla tös du kan möta på din väg genom parken, du man, ska du däremot hjälpa hem, om du alls ska blanda dig i.

7 Kommentarer:

Kastor sa...

Det är dom nyktra töserna vi bör hålla ett öga på.
Eller som Swedish dissident så träffande uttrycker det"Även om Maria Ferm skulle bli gängvåldtagen av ett halvdussin somaliska sjörövare så skulle hon ändå bevilja PUT".

Berit sa...

Den största felet som invandrings-förespråkarna begår är att de inte förstår att invandringen inte bara innebär import av en befolkning, som man inbillar sig är redo att smälta in. Man förstår inte att man importerar hela kulturer, som har sina egna inbyggda politiska/moraliska strukturer. De människor som flyttar in tar med sig sin kultur, samma kultur som gjorde att de misslyckades där de tidigare levde.

Anonym sa...

Det kan bli inbördeskrig om det får fortsätta som det gör nu.Man har ju sett hur gangsterkulturen fått större utrymme på våra gator med skottlossningar och allt.Min värnpliktstid är bortkastad tid med förlorad årsinkomst.

Anonym sa...

Bra kommentar BERIT - sista meningen är en höjdare
/// SS

Knute sa...

Er Stockholm stadig en svensk by?

Man skal kende lidt til dens meget stærkt segregerede geografi. De rene hvide områder Östermalm, Södermalm, Vasastaden, Danderyd, Lidingö, Vaxholm – og så resten. Det kan man gøre uden at have været der, Stockholm er europæisk udkantsområde og jeg har aldrig været der, men jeg var været i Beirut, Tanger, Algier og Tripoli, så jeg har et begreb om Hässelby, Kista, Rinkeby, Botkyrka, Bagamossen osv. osv. Les territoires perdus de la Royaume Suédois.

http://snaphanen.dk/2011/11/10/hver-10-graeker-er-illegal-immigrant/

Hjalbert sa...

Sju muhammedanska hundplågare i Göteborg kan ha slagit ihjäl hundens 61-årige ägare. Han ligger i koma med mycket allvarliga hjärnskador.

http://metrobloggen.se/stefane85/invandrargang-kan-ha-slagit-ihjal-61-arig-svensk/

Anonym sa...

En demonstration emot våldet kommer att hållas kl 13:00 i brunnsparken.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.