05 december 2011

Körkort till kvinnor ger brist på jungfrur

Allt i islam handlar om sex, även körkort! Det högsta islamiska religionsrådet i Saudiarabien kom vid en shariastudie till denna logiska slutsats:

Om man tillåter kvinnor att ta körkort kommer man att få en massa prostitution och snart inte ha fler oskulder. Och när de unga männen inte kan hitta oskulder att gifta sig med, blir de ängsliga och oroliga.

Och för de ogifta icke-oskulderna finns det bara en sak kvar att göra: att bli lesbiska. Båda könen kommer att kasta sig över pornografi. Dessutom kommer många gifta att skilja sig, varvid de får samma öde.

Mer i Daily Mail. Det är inte ett skämt!

Källa: Pi-news

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Alle muslimske kvinder bør frigøres ved europæisk lov fra alle bånd, de er pålagte som følge af islamisk lov og traditioner.
Før det sker, vil der være to modsætninger i Vesten, som vil forstærkes mere og mere, for til sidst at ende i et opgør, som synes uundgåeligt.

falkeøje

Anonym sa...

Hmmm, så muslimska kvinnor är alltså i själva verket ena riktiga slampor där under sina burkor? Det hade jag aldrig kunnat tro.. Då förstår jag att man inte vill ge dom bil och körkort.
/Christian

brodeur sa...

Om de unga männen inte stoppar in sina snoppar till höger och vänster så får de behålla oskulderna...............

Man undrar i bland om dessa Mullor är helt bakom flötet............

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.