16 december 2011

Bill Whittle igen

Här förklarar han på ett briljant sätt hur det kommer sig att Republikaner anklagas för att vara giriga rasister och ondskefulla nazister.2 Kommentarer:

Kneta sa...

Ja, republikaner är ju rasister och fascister i utlandet när det gäller att bomba skiten ur alla som inte tycker att USA är bäst. När det gäller inrikespolitik så är ni säkert inte alls nazister men när det gäller utrikespolitik så är ni det. Grattis.

Knute sa...

Kneta, känner du till den retoriska regeln att den som först använder ordet nazist har förlorat diskussionen?

Gratulationer och ytterligare en fjäder i hatten för presidenten - "Obambo the killing machine"!

http://everykindapeople.blogspot.com/2011/09/trampad-pa-tarna.html

Obama pratar demagogiskt om fred och får följaktligen Nobels krigspris.

Det inte första gången i historien som en majoritet av väljare är mottagliga för en charmig demagog som Obama. Alla känner till att Hitler kom till makten genom demokratiska val. Fast särskilt charmig var han inte.

John F Kennedy, USA:s president 1961-63, är ett mer närliggande exempel på vad personlig utstrålning betyder. Med hans övriga kvalifikationer var det klenare. Ung och oerfaren som han var, råkade han ut för ett chicken race med Sovjet som kunde ha slutat med kärnvapenkrig. Kanske Sovjet bara ville testa honom med sitt försök att bygga baser för kärnvapenbärande raketer på Kuba.

Nu väntar en liknande test Obama. Iran?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.