01 januari 2012

Dronningens nytårstaleDrottningens nyårstal avslutas alltid med det hjärtevärmande "Gud bevare er alla. Gud bevare Danmark".

Den politiska korrektheten har inte lyckats ta kål på de orden. Gudskelov att Margrethe inte är räddhågad!

Monarkin behövs för att påminna oss om vår historia. Historien började inte med nya vänsterns genombrott år 1968, som politiker, journalister, akademiker, lärare, jurister osv. försöker inbilla oss. Det unga släktet måste få veta att det fanns en tid innan muhammedanismen (som den då kallades) började sitt intåg i våra länder. Historielöshet gör oss försvarslösa. Historiskt medvetande är en av hörnstenarna i ett lyckat försvar mot civilisationens fiender.

Nyårstalet här >>

5 Kommentarer:

Peter sa...

Jag blev lite paff i samband med Nyårsfirandet från Skansen, då Roger Pontare tilläts sjunga "Aldrig sviker jag mitt land, när vindarna viskar mitt namn".

Men det var nog bara ett tillfälligt misstag från SVT:s sida.

Anonym sa...

GUD är död i Sverige mycke på grund av att våra kyrkor som ingenting kan lära svenskarna.

Anonym sa...

Kyrkan i Sverige är verkligen ett sorgligt kapitel. Men även de frikyrkliga, som trots att de gör mycket gott som mission och hjälpverksamhet verkar sova en törnrosa-sömn inför vad som sker med vårt land - och hela världen.
Den islamistiska profetian om vad som skall hända "In the End Times" är en direkt kopia av den bibliska profetian förutom att Mohammed ändrade slutet och gjorde om Jesus till en muslimsk "profet" som skall komma och slakta alla judar och kristna (under ledning av al Mahdi) och upprätta ett välde av islamistisk världsdominans. Denna profetia känner alla muslimer till (enligt Walid Shoebat och Ayaan Hirsi Ali m. fl.) och är den absolut starkaste drivkraften bakom alla deras självmordsbombningar och terrordåd - drömmen om att få dominera hela världen och döda, döda, döda. Problemet med denna profetia, ur vår synpunkt sett, är att man kan peka på händelser och säga: Titta, detta har hänt - och detta och detta och detta. Nu återstår bara detta. Och det är så de gör.
Den bibliska profetian, som skrivits 1500 år tidigare och som täcker 25 % av Bibelns innehåll (enligt Joel Richardson) och som har ett annat slut, handlar om två saker: Jesu första ankomst, korsfästelse och återuppståndelse samt Jesu återkomst "in the End Times" i vilken han räddar judarna och de kristna från Islam, krossar Islam och kastar imamerna "in the pit".
Denna känner däremot den svenska kristenheten dock inte så mycket till. Och det tycker jag är ledsamt. Jag har faktiskt aldrig tidigare läst Bibeln, men att läsa f.d. muslimen och PLO-terroristen Walid Shoebats två böcker "Why I left Jihad" och God's war on terror" samt Joel Richardsons "The Islamic AntiChrist", som alla handlar om muslimska kontra bibliska profetior, har varit en riktig ögon-öppnare, som jag skulle hoppas att den svenska kristenheten också kunde få uppleva. Man behöver naturligtvis inte tro på profetior, men att känna till dem är att förstå vad som rör sig i muslimernas hjärnor, vilka planer de har och vad de kan tänkas företa sig. Därigenom vore säkert mycket vunnet.
/SB

Biskop Kyrillos sa...

Under många år har det alltid varit mitt hems tradition att lyssna på Dronningens Nytårstale och höra de värmande orden: "Gud bevare Danmark". Vår Svenska konungs jultal i all ära, men jag saknar den kungliga önskan om Guds beskydd. En liten ljusning i ateismens mörker är att vår Svenske finansminister nu har lämnat ateismens mörker och uttrycker förhoppningar om den kristna trons förtröstan. Alltid något.

Knute sa...

Tack Ers Eminens! Inte minst upplysningen om finansminister Borg. Han har vi att tacka för mycket i det här landet. Jag såg en video från när han var ung (hästsvans redan då förstås) och imponerade i en debatt med några betydligt äldre herrar. Borg står för förnuftet i den sossefierade regeringen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.