08 december 2011

Förbjuden fruktEn islamisk präst i Europa har utfärdat ett förbud mot att kvinnor rör vid vissa frukter, som bananer eller gurka, för att undvika "sexuella tankar."

En artikel i el-Senousa nyheter, en religiös publikation, säger att om kvinnor vill äta dessa livsmedel, måste en tredje part, helst en man med anknytning till dem, såsom deras far eller make, skära frukterna i små bitar .

Han sade att dessa frukter och grönsaker "liknar en mans penis" och därmed kunde få kvinnor att tänka på sex. Morötter och zucchini hamnar också på i listan över förbjudna matvaror för kvinnor.

Shejken fick frågan hur man kan "styra" kvinnor och hålla dem borta från dessa föremål när de är ute och handlar mat och prästen svarade att det är en fråga mellan dem och Gud.

Det är inte första gången som muslimer gjort sig till åtlöje med sin fixering på sex.
Tidigare i år i Maldiverna censurerades en annons som refererade till gurka och redan 2008 rapporterade Daily Mail om grymheter som begicks av al-Qaeda i Irak, pga. deras perversa sexuella tvångsföreställningar.

Al-Qaeda dödade hon-getter därför att deras könsorgan var synliga och svansarna pekade uppåt.
De betraktade en gurka som manlig och tomat som kvinnlig.
Sång, rakning och medicinsk behandling av kvinnor utförd av manliga läkare, var bland de verksamheter som anses av Al Qaida som förbjudet enligt islam.
------
Bild: Yahoo

3 Kommentarer:

Crane sa...

Dom äter säkert bananer på tvären!

Ann-Marie sa...

Ja, tänk att man kan vara så rädd för lite grönsaker. Men, så kan det gå när inte haspen är på.
Deras kvinnor kanske har mer utbyte av grönsaker än deras små kroppsdelar?

Anonym sa...

Vet de inte att förbjuden frukt smakar bäst.

xbenedictx

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.