15 december 2011

"Förtal av islam måste stoppas"

Den Islamiska Världen har möte denna vecka med Hillary Clinton och State Department och förhandlingarnas syftet är att: Förtal av islam måste förhindras - i Amerika

Här är ett urval av vad Clinton, och Organization of Islamic Cooperation (OIC) är engagerade i:

"Uttryck behovet av att fortsätta att prioritera frågan; en gemensam politik som syftar till att förhindra förtal av islam under förevändning och motivering att yttrandefriheten gäller, i synnerhet i media och Internet ..."

Och naturligtvis är "förtal av islam" vad vissa skumma imamer bestämmer att det är. Vad Hillary Clinton, den statliga institutionen och islamisterna i hemlighet arbetar på är en möjlighet att ändra ansvarsfrågan. Den person som publicerar något görs ansvarig för den förödelse som kan uppstå om muslimer blir upprörda. Det ger islamisterna total kontroll över vad som skrivs eller sägs om deras knäppa ideologi.

OIC: s syfte, i är att kriminalisera "uppvigling till hat och våld på religiösa grunder", men ingenstans nämner man förtal av kristendom eller judendom.

Uppvigling skall definieras med hjälp av "test av konsekvenser." Det spelar ingen roll vad någon faktiskt säger - eller ens om det är sant eller inte. Om någon begår en våldshandling och säger att det är på grund av något som sagts eller skrivits, kommer den som yttrade orden att hållas straffrättsligt ansvarig.
Enligt "test av konsekvenser" har muslimer rätt att bränna, plundra, vandalisera och döda till följd av t ex Jyllandspostens omskrivna muhammed-teckningar.

"Test av konsekvenser" tillämpas redan strikt i europeiska medier och domstolar, där varje handling eller hot om våld - oavsett om det utförs av en jihadist, sinnessjuk person, eller mot-jihadist - definieras som en "konsekvens" av uttalanden som är kritiska till vissa aspekter av islam och därför ska kriminaliseras. Prövningar av Geert Wilders , Elizabeth Sabaditsch-Wolff och Lars Hedegaard, liksom häxjakten på "anstiftare" som följde på Anders Behring Breviks hemska dåd, vittnar alla om omfattningen av dessa "hate speech" lagar och krossar resterna av vad som finns kvar av den Europeiska Upplysningen.

Nu är det USAs tur och Obamas administration stöder och möjliggör detta.

Mer här

7 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Snart kommer tankepolisen och sparkar in din dörr och släpar iväg dig till något lämpligt gulag...
Vi vet vad vi har att se fram emot och det blir bara värre och värre för var dag som går.

Anonym sa...

Man trodde ju en gång att den ”intlektella eliten” – i media, tex – var religionsfientlig, rationalistisk, gudshatande – men nu inser man att det djupast sett är är kristendomen de hatar… Islam går bra. / Steve

Anonym sa...

Steve
Du har naturligtvis helt rätt. Men man undrar varför. Vad i kristendomen är det som de hatar så mycket ? Kristendomen upphävde slaveriet och gladiatorspelen i Rom-Grekland och hela Europa, befriade kvinnan från makens despotism och fotbindorna, skapade utbildning, sjukhus, barnhem, fosterhem för föräldralösa, välgörenhet, missionen i fattiga länder, humaniserade fångvården, utvecklade hela vår moderna vetenskap som är en förutsättning för vårt moderna välstånd... you name it ! Dvs. praktiskt taget allt. Och den intellektuella eliten hatar de kristna. Man får säga som Jesus - "förlåt dem, ty de veta inte vad de göra." Förmodligen beror detta på ren okunskap som så mycket annat. Men man skulle gärna vilja veta hur de tänker.
/SB

Berit sa...

Steve, det handlar om konkurrens. Man ska dyrka och förlita sig på Staten; inte på en högre makt som gör individen stark, oberoende och hjälpsam.

gäster sa...

Hamas glädjebudskap

I samband med 24-års firandet av Hamas bildande presenterade dess väpnade gren Izz al-Din al-Qassam stolt vad man har åstadkommit under åren. Till framgångarna hör:

11 093 granater och raketer har skjutits mot det ”zionistiska området” (läs Israel)

och man har lyckats döda 1 365 och skada 6 411 ”zionistiska soldater” (läs de flesta civila).

Hamas firar döda judar.

http://blog.svd.se/ledarbloggen/2011/12/16/hamas-gladjebudskap/

Anonym sa...

Det här blir en fråga som försvinner... Obama skulle aldrig våga riskera en politisk strid med republikanerna och kanske ändå ganska många inom det egna partiet om detta. Bara luft alltsammans...

Knute sa...

Avhuggning av huvuden är väldigt populärt inom islam som straff och till varnagel för andra. Halshuggning av kuffrer – otrogna – pågår för närvarande i södra Thailand. Där halshuggs buddhistiska barn på väg till eller från skolan. I Oslo finns imamen Fayed Sarased Ali Bukhari som har ansökt om att få starta en muslimsk skola. Enligt imamen ger en person som inte följer ramadan – fastemånaden – uttryck för ett förlöjligande av islam, och därmed måste myndigheterna hugga huvudet av vederbörande.

http://avpixlat.info/2011/12/21/halshuggning-ar-populart-som-straff-inom-islam/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.