26 december 2011

Googles jule-logo

Google har länge fungerat som pigga pojkars förräderi mot den kultur som gjorde det möjligt för dem att förvalta sina talanger till Guds och deras egen glädje. Den politiska korrektheten är olidlig. Var är Jesus-barnet, krubban, herdarna eller änglarna? Var är ledstjärnan, som än idag används för att markera födslar? Nästan varje obskyr kändis i en viss ålder har firats i logotypen, men Jesu Kristi födelse skall alltså avfärdas med något så vagt, att det inte kan provocera även den mest räddhågade föreställning om den muslimska kränkningsberedskapen. Och de kristna slår ju inte..

Kimpo

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Man gömmer sig bakom något som kallas Försiktighetsprincipen:
"Alla som bedriver eller avser att bedriva en verksamhet eller vidta en åtgärd skall utföra de skyddsåtgärder, iaktta de begränsningar och vidta de försiktighetsmått i övrigt som behövs för att förebygga, hindra eller motverka att verksamheten eller åtgärden medför skada eller olägenhet för människors hälsa eller miljön. I samma syfte skall vid yrkesmässig verksamhet användas bästa möjliga teknik. Dessa försiktighetsmått skall vidtas så snart det finns skäl att anta att en verksamhet eller åtgärd kan medföra skada eller olägenhet för människors hälsa eller miljön".

Det spelar ingen roll hur bakvänd den principen är, hur omöjligt den är att bevisa eller hur många gånger till synes goda avsikter har lett till helvetet på jorden, så känner sig många tvungna att följa principen för "tänk om det är sant att det inte finns någon Gud?"

"Skuggan på väggen"

Anonym sa...

Drivkraften bakom attityder i vårt civilisation numera är att de som tror på Gud och försvarar västerländsk kultur är samhällets fiender. Det är svårt att bryta det mönstret eftersom dessa "ledande" människor ser på sig själv som moraliskt högtstående

Knute sa...

Applåderar Sveriges Radio att kristna sprängdes till döds i samband med julhelgen?

På juldagsmorgonen skippade Sveriges Radio P1 den kristna julottan och lät i stället en imam predika sitt evangelium om den allah som är den gode gudens motsats.

I samma veva rapporterade radion om sprängda kristna kyrkor i Nigeria.

Vad är det för människor som arbetar på den statliga radion och televisionen som så djävulskt hånar svenska folket?

Läs också vad MXp skriver:

http://missionxp.webblogg.se/2011/december/utkast-dec-25-2011.html

Ann-Marie sa...

Knute; om det är sant det du skriver, så är det sannerligen förfärligt! Muslimer istället för julotta är det ultimata sveket mot allt vad Sverige står för.

Arlav sa...

japp, anpassning till verkligheten och kommande framtid...

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Jag är svensk katolik och vi har bett för för våra kristna trosfränder som mött ond bråd död så det finns folk i Sverige som vet och uppmärksamma vad som sker i omvärlden.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.