11 december 2011

Imam för barnvigslar besöker Holland

Barnbrudar och tvångsäktenskap - det är verkligen dags att vi gör något åt detta. Kan vi vuxna inte föreställa oss vilken skräck och avsky det måste innebära för varje barnbrud att helt enkelt “användas” av en vuxen man, och att detta skall fortsätta livet igenom när helst det passar honom.

Imamen al-Maghraoui, som stöder pedofili med hänvisning till att Muhammed gifte sig med 6-åriga Aisha och fullbordade äktenskapet när hon var 9, ska delta i en 5-dagars konferens denna månad i Haag för att markera invigningen av en moské.
Moskén är enligt tidningen Volkskrant en plattform för kontroversiella muslimska giftermål och radikal förkunnelse.

Imamen orsakade år 2008 en kontrovers i Marocko efter att ha offentliggjort en fatwa med en försäkran om att giftermål med nio-åriga flickor är acceptabelt. Al-Maghraouis fatwa fick myndigheterna i Marocko att stänga hans skola. Han flyttade sedan till Saudiarabien.

Politiker från olika partier har bett myndigheterna att neka imamen visum. Geert Wilders, ledare för det anti-islamiska Frihetspartiet, säger att moskén bör stängas om Al-Maghraoui får tillåtelse att predika där. Men Tofik Dibi från Grön Vänster tycker att imamens besök ska gå vidare:
"Hans besök ger fritänkande muslimer möjlighet att befria sig från en sådan persons maktposition. Det är uppmuntrande att se hur många som föraktar denna man och ger honom kalla handen snarare än ett varmt mottagande på sociala mediers webbplatser."

Kommentar om den pedofil-accepterande imamen:

"Fritänkande muslimer", säger Tofik Dibi från partiet Grön Vänster. Det är en självmotsägelse. Antingen är du muslim och tror helt och fullt på Koranen med risk för att annars bli anklagad av någon för att inte vara rättroende och därmed riskera att bli ett huvud kortare.
Eller så är du fritänkande och därmed en avfälling från islam och står inför dödsstraff för ditt kätteri.
Jag vill gärna se hur många officiellt muslimska personer som öppet tar avstånd från honom. Kanske de kan skriva anonymt på "sociala mediers webbplatser".

- - - - -
Läs också om Skånepartiets skylt i Rosengård ...

4 Kommentarer:

Berit sa...

Nu när islam invaderar våra länder är det oerhört viktigt att vi offentligt debatterar den dysfunktionella familjekultur som frodas inom "religionen". Det sanktionerade kvinnohatet som har en enorm påverkan på både mäns och kvinnors personlighetsutveckling. Deras medeltida attityder mot kvinnor har en djupgående negativ inverkan på personligheten hos både pojkar och flickor som växer upp i sådana miljöer.
Deras inställning, att mannens status som människa bara kan upprätthållas genom att ha makt över kvinnorna, måste ständigt bringas fram i ljuset och ifrågasättas och pedofilia är bara en del av hela den bilden.
Om man nekar imamen inträde i landet flyttas uppmärksamheten från diskussionen om islams destruktiva normer för anständighet, till att i stället bli en fråga om yttrandefrihet .

Spjutflickan sa...

Lissabontraktaten, som oansvariga politiker har undertecknat utan att uppmärksamma innehållet, går in för att EU legaliserar pedofili.

http://canuteocean.blogspot.com/2011/12/jag-kan-bara-inte-forsta-att-straffet.html

Anonym sa...

Muslimer er indavlede til det psykotiske.
Det vidner dette indlæg om.

falkeøje

gäster sa...

Koranen ikke er en hellig bog; det er kun muslimer og uvidende vantro der betragter denne militære håndbog som en hellig skrift.

http://synopsis-olsen.blogspot.com/2011/12/forskelle-pa-koranen-og-andre-hellige.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.